Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old November 7, 2017, 08:22 AM
Shadowarez's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Oct 2013
Location: Arctic Canada
Posts: 1,303

My System Specs

Question AMD Fire Pro Issues

heya guys awhile come across an interesting issue with an AMD Fire Pro not sure the card as i have seen it reported as 2 different ones, so i tried a few drivers for windows 7 pro here is the info from log.
Catalyst™ Install Manager
Installation Report
11/07/17 08:18:11


Hardware information
Name AMD Radeon Graphics
Manufacturer Advanced Micro Devices, Inc.
Device ID 0x68a9
Vendor ID 0x1002
Class Code 0x030000
Revision ID 0x00
Subsystem ID 0x3d1e
Subsystem vendor ID 0x13cc
Other hardware

Existing packagesAMD Catalyst Install Manager
HDMI Audio Driver
AMD Drag and Drop Transcoding
AMD FirePro Control Center

Packages for install
AMD Display DriverFinal Status: Fail
Version of Item: 15.201.2401.1009
Size: 90 Mbytes
HDMI Audio DriverFinal Status: Success
Version of Item: 7.12.0.7723
Size: 1 Mbytes
AMD Catalyst Install ManagerFinal Status: Success
Version of Item: 8.0.916.0
Size: 20 Mbytes


Other detected devices

Manufacturer Advanced Micro Devices, Inc.
Device ID 0xaa58
Vendor ID 0x1002
Class Code 0x040300
Revision ID 0x00
Subsystem ID 0xaa58
Subsystem vendor ID 0x13cc


Error messages
Driver Install: the specified driver package was not installed for matching devices

there is zero identifiers on the card itself, so i went with using the serial to try track it down, why doesn't amd make drivers for pro series like the gaming series i need this specific driver or else it won't even install?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old November 7, 2017, 09:03 AM
MARSTG's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 4,284

My System Specs

Default

Are you using FirePro drivers or Catalyst drivers? Do the Catalyst drivers support the FirePro cards?
__________________
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old November 7, 2017, 09:34 AM
Shadowarez's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Oct 2013
Location: Arctic Canada
Posts: 1,303

My System Specs

Default

checked the relive ones dont detect amd hardware, the pro side is like for every individual card. iv searched ti ids its showin as a v5800 FireGL Pro putting in PCI\VEN_1002&DEV_68A9&CC_0300 even gives the same issue as not being able to install the driver. no one has a solotion, i have tried going in safe mode wiping drivers clean/shutdown reboot tried running as admin. making sure im in my admin account wich is the only account to begin with, even tried run as admin from explorer just to make sure, same issue.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old November 9, 2017, 08:45 PM
Shadowarez's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Oct 2013
Location: Arctic Canada
Posts: 1,303

My System Specs

Default

found a driver that works but its from 2012. i cant use the new drivers i guess lol, but it works for now i guess thats better then standard vga adapter lol
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Completed XFX Fire & Ice jj_sky5000 Case Mods, Worklog & Gallery 23 January 12, 2014 09:34 AM
X58 - Has power but won't fire Hail Ceasar CPU's and Motherboards 8 November 20, 2013 01:20 PM
Tri-Fire 6970's Prolab Video Cards 3 November 29, 2011 05:39 AM
Corsair Issues Warning of Possible H100 Fan Controller Issues SKYMTL Press Releases & Tech News 8 October 1, 2011 03:03 PM
??? to X-Fire or not to X-Fire ??? Para_Franck Video Cards 3 April 24, 2008 05:48 PM