Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 5, 2016, 07:23 AM
Patramix's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Mar 2010
Location: between Montreal and Sherbrooke
Posts: 236

My System Specs

Default random Black screen of death heh!

Hello

last month i upgraded to a GTX 1070, last week i started getting problems, as my screens would flicker a few times then go black, sometimes i would keep seeing my mouse cursor(and move it). this happen at random time while using the pc, not at boot up.

it started the same day i installed some old legacy software, so i uninstalled that and did a system restore to a few days before, it seemed to have fixed it, but it started back up last night

the problem seem to mostly happen when i am on youtube or twitch for some reason... when gaming it doesn't happen.

anyone got any ideas ?

windows 10 pro 64bit.
__________________
All of life is forged from Hell, Yet from its beauty our legacy began.

My Boinc Stats

Last edited by Patramix; September 5, 2016 at 08:09 AM.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old September 5, 2016, 10:59 AM
ZZLEE's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: KANATA
Posts: 2,434

My System Specs

Default

check version off flash. Add block ?
__________________
"EVGA hunted down the last dozen or so expats living in Karachi." SKY
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old September 5, 2016, 11:27 AM
Patramix's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Mar 2010
Location: between Montreal and Sherbrooke
Posts: 236

My System Specs

Default

flash was updated a few weeks ago, ill check and see if there's an update, yes i run adblock plus in chrome
__________________
All of life is forged from Hell, Yet from its beauty our legacy began.

My Boinc Stats
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old September 5, 2016, 02:44 PM
Sagath's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Feb 2009
Location: Edmonton, AB
Posts: 3,948

My System Specs

Default

Even with a system restore this could be a lingering driver issue. I've had this exact issue but under Win7

Try a clean nV install. If that doesn't work I can only tell you that I had to reformat to fix it. I hope it doesn't come to that for you.
__________________
My Disclaimer to any advice or comment I make;
Quote:
Originally Posted by CroSsFiRe2009 View Post
I'm a self certified whizbang repair technician with 20 years of professional bullshit so I don't know what I'm talking about
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old September 5, 2016, 03:23 PM
Allstar
 
Join Date: Jul 2014
Location: Metro-Vancouver
Posts: 783

My System Specs

Default

Could it be an issue with monitor settings? I seem to recall GTX 970/980s had a similar issue, when hooked up via the (mini-) display port.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old September 5, 2016, 08:24 PM
Patramix's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Mar 2010
Location: between Montreal and Sherbrooke
Posts: 236

My System Specs

Default

my main monitor is connected to the display port port... and the second monitor via dvi

i hate W10, ive had to reinstalled twice already because of other problem
__________________
All of life is forged from Hell, Yet from its beauty our legacy began.

My Boinc Stats
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old September 6, 2016, 04:59 AM
Sagath's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Feb 2009
Location: Edmonton, AB
Posts: 3,948

My System Specs

Default

Have you tried just one monitor, and then the other monitor to see if it might be monitor dependent?
__________________
My Disclaimer to any advice or comment I make;
Quote:
Originally Posted by CroSsFiRe2009 View Post
I'm a self certified whizbang repair technician with 20 years of professional bullshit so I don't know what I'm talking about
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New build random black screen's wedge22 Troubleshooting 1 January 7, 2013 07:00 PM
Random Freezing and Black Screens jcmaz Troubleshooting 20 January 3, 2010 08:18 AM
Black Screen Arinoth Troubleshooting 4 September 26, 2009 10:06 AM
Weird random restart with no screen tranceholic Troubleshooting 8 July 21, 2009 09:02 AM
dearth of lga1366 waterblocks Babrbarossa CPU's and Motherboards 45 December 22, 2008 07:59 AM