Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old July 26, 2014, 09:21 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: May 2011
Location: Calgary
Posts: 2,754

My System Specs

Default American Netflix

Is it even possible now or what? I tried a couple proxy sites to see if it would help but both hulu and Netflix detect the proxy and only Canadian content is available.

TIA
__________________
__________________________________________________ __________
"Lesson's cost money... good ones costs lots" -Tony Beets (gold rush)
__________________________________________________ __________
Mah Rig now
Mah Rig before
My stuff for sale.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old July 26, 2014, 09:27 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 9,152

My System Specs

Default

It works perfectly fine w/ my VPN.


Have you tried Hola?

How to unblock Netflix and watch region-blocked content | Digital Trends
__________________
The Crippled God WIP
Queen of Dreams RIP
Big Lian Li
Complete
Forever Alone Complete
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old July 26, 2014, 09:37 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: May 2011
Location: Calgary
Posts: 2,754

My System Specs

Default

trying to run it on my boxee so far no luck.
__________________
__________________________________________________ __________
"Lesson's cost money... good ones costs lots" -Tony Beets (gold rush)
__________________________________________________ __________
Mah Rig now
Mah Rig before
My stuff for sale.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old July 26, 2014, 11:01 PM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,930

My System Specs

Default

It looks like they blocked all the DNS addresses you could find on Youtube.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old July 27, 2014, 03:58 AM
MVP
 
Join Date: Jul 2012
Location: Edmonton, Alberta
Posts: 418
Default

You want to use Unblock-Us
$5. Its DNS based. Not proxy.
Works with much more than just Netflix. BBC Iplayer, Pandora and just about everything else from everywhere that I've tried.
Highly recommend it.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old July 27, 2014, 04:27 AM
Sagath's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Feb 2009
Location: Edmonton, AB
Posts: 3,948

My System Specs

Default

If you're using web based, you can try Hola add-in. Its still working for me.
__________________
My Disclaimer to any advice or comment I make;
Quote:
Originally Posted by CroSsFiRe2009 View Post
I'm a self certified whizbang repair technician with 20 years of professional bullshit so I don't know what I'm talking about
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old July 27, 2014, 06:39 AM
Hall Of Fame
 
Join Date: May 2011
Location: Calgary
Posts: 2,754

My System Specs

Default

Ok so the unblock-us... does the browser need to be open all the time when running Netflix? Also do I need to run a web-based Netflix to use unblock-us? Or can I simply pay for it and and use the Netflix app that comes with boxee? I tried using their DNS ip addy (I can only add one) and while the app seems to be working I am definitely not getting American content. I get the Canadian content that is 2012 on most TV shows and I'm not getting any current EP's of the TV shows my wife watches (which is sort of the key to the whole kabang)

Also how is it that a Canadian subscription can access American content? Surely they know wtf is going on?

Apologies for all the questions I was trying to figure it out for several hours last night.

I tried hola on the boxee it's a nightmare and I don't think it works with the pre-installed browser that comes with.

thanks for the input fellas.
__________________
__________________________________________________ __________
"Lesson's cost money... good ones costs lots" -Tony Beets (gold rush)
__________________________________________________ __________
Mah Rig now
Mah Rig before
My stuff for sale.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old July 27, 2014, 09:21 AM
Alpine's Avatar
Allstar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Boucherville / South shore of MTL
Posts: 933

My System Specs

Default

i have no problem when i am connected to US-based server with PureVPN
__________________
Main system
|I7 3930K|Asus P9X79 WS|2X Evga GTX 690|Samsung 256G Pro|H100|Dominator Platinium 16GB 2133Mhz|AX1200|540 AIR|SP2500|Vengeance 2000|IBM PRO/1000 PT Quad Port|


Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old July 27, 2014, 09:52 AM
rfglass's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Jan 2012
Location: Port Elgin Grey/Bruce
Posts: 167

My System Specs

Default

I use US-Unblock and have the dns info on my router , all devices including my netflix blueray player run american netflix, also pc's and laptops. HULU is a nice american site also.
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old July 27, 2014, 09:57 AM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 11,440
Default

While it may be a pain in the ass but you can setup a couple of scripts to automatically change your DNS on your PC from local ISP to something else to allow US sites to work.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Netflix in Canada enaberif Off Topic 43 November 17, 2013 10:32 PM
Netflix pixelated The Quicken HTPC Systems & Software 0 July 1, 2011 10:19 PM
Netflix working? chrisk HTPC Systems & Software 6 May 29, 2011 07:10 AM
Netflix now in Canada kruzn4evr Press Releases & Tech News 44 October 31, 2010 10:00 PM
Netflix Canada Full Speed Off Topic 1 September 22, 2010 05:32 PM