Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS NEWS > Suggestions & Feedback

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #41 (permalink)  
Old April 8, 2018, 03:47 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 17,695

My System Specs

Default

Name:  upload test.jpg
Views: 27
Size:  100.9 KB

test
__________________
ASUS ROG Strix Z370-G Gaming (WiFi AC) / i7 8700K / 2X 8G XPG Spectrix D40 (3000) / XFX XTR 750 / ASUS Strix GTX 1070ti
AZZA Titan 240 / Custom WC / Intel 730 Series 480GB SSD / Intel 760p 512GB NVMe / Seagate Barracuda 1TB / ASUS SWIFT PG279Q

Dell Optiplex 3020 / Intel Core i3 i3-4160 / 2 X 4GB DDR3 (Mixed) / Samsung 850 EVO 500GB SSD/ 24" Westinghouse L2410NM
Reply With Quote
  #42 (permalink)  
Old January 24, 2019, 05:32 PM
Lysrin's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2014
Location: Nova Scotia
Posts: 2,719

My System Specs

Default

Can I get a test on this again? I was going to upload some pics for the WIP thread but the Manage Attachments seems to not be working. Tried resizing, changing the file type (jpeg to png), renaming. Nope, nada. "Upload of the file failed".

Down again?
__________________
i7 8700K @ 4.8GHz (Swiftech H220) | ASUS Maximus X Code | 32GB Corsair Vengeance RGB Pro DDR4-3200 | ASUS ROG GTX 1080 Ti Strix OC ver. | EX920 512GB, MX100 512GB, MX300 2TB | EVGA Supernova 850W G2 | Meshify C | Mayflower Electronics O2+ODAC, USB sound for mic, Sennheiser PC360 SE | Acer Predator X34, BenQ 21.5" | Windows 10 Pro
Reply With Quote
  #43 (permalink)  
Old January 24, 2019, 05:44 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 17,695

My System Specs

Default

Yeah, it appears to be broken once again. Not completely sure what keeps breaking it, but I'm assuming it's something to do with the ongoing backend "upgrades".

I've started using imgbb... https://imgbb.com/
__________________
ASUS ROG Strix Z370-G Gaming (WiFi AC) / i7 8700K / 2X 8G XPG Spectrix D40 (3000) / XFX XTR 750 / ASUS Strix GTX 1070ti
AZZA Titan 240 / Custom WC / Intel 730 Series 480GB SSD / Intel 760p 512GB NVMe / Seagate Barracuda 1TB / ASUS SWIFT PG279Q

Dell Optiplex 3020 / Intel Core i3 i3-4160 / 2 X 4GB DDR3 (Mixed) / Samsung 850 EVO 500GB SSD/ 24" Westinghouse L2410NM
Reply With Quote
  #44 (permalink)  
Old January 24, 2019, 06:25 PM
Lysrin's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2014
Location: Nova Scotia
Posts: 2,719

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by sswilson View Post
Yeah, it appears to be broken once again. Not completely sure what keeps breaking it, but I'm assuming it's something to do with the ongoing backend "upgrades".

I've started using imgbb... https://imgbb.com/
Alright thanks. I'll check that out.
__________________
i7 8700K @ 4.8GHz (Swiftech H220) | ASUS Maximus X Code | 32GB Corsair Vengeance RGB Pro DDR4-3200 | ASUS ROG GTX 1080 Ti Strix OC ver. | EX920 512GB, MX100 512GB, MX300 2TB | EVGA Supernova 850W G2 | Meshify C | Mayflower Electronics O2+ODAC, USB sound for mic, Sennheiser PC360 SE | Acer Predator X34, BenQ 21.5" | Windows 10 Pro
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Parseable Image hosting.... BrainEater Case Mods, Worklog & Gallery 26 November 6, 2017 08:01 AM
Image Hosting ipaine Suggestions & Feedback 7 October 20, 2012 03:00 PM
Canadian Web Hosting JD Networking 6 November 10, 2010 05:34 AM
Please help me in choosing web hosting 0zas Networking 2 January 15, 2010 06:52 AM
Web Site Hosting MarkOne Off Topic 14 January 7, 2010 02:44 PM