Go Back   Hardware Canucks > SOFTWARE > O/S's, Drivers & General Software

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old July 4, 2019, 04:49 PM
Mr. Friendly's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Nov 2007
Location: British Columbia
Posts: 2,483

My System Specs

Default

it's an AV...apparently the web shield is known to cause glitches like this...but it was supposedly fixed some time ago and despite running a modern version, still have the issue.
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old July 8, 2019, 07:14 AM
Mr. Friendly's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Nov 2007
Location: British Columbia
Posts: 2,483

My System Specs

Default

now I have another weird gremlin. my audio just randomly starts without any feedback from me. I woke up this morning to my PC playing both Star Trek and Spotify simultaneously. weird things!!!
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old July 9, 2019, 04:23 AM
KaptCrunch's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Ontario
Posts: 4,018
Default

Check for bent cpu pin, new eraser clean RAM contacts. And check sound drivers for too many
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old Yesterday, 01:11 AM
Rookie
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by KaptCrunch View Post
Check for bent cpu pin, new eraser clean RAM contacts. And check sound drivers for too many
There are too many sound drivers.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Win10 VIA Audio Issues atr3yu O/S's, Drivers & General Software 3 March 10, 2016 10:19 AM
Major audio issues with motherboard/video? 2NR Troubleshooting 2 July 30, 2014 10:18 PM
new case with HD audio plug. some audio & LED light issues On2wheels Audio 5 January 17, 2014 05:31 PM
Crosshair V audio issues tianfeng Troubleshooting 13 September 29, 2011 04:25 AM
audio issues! ultraman7k Troubleshooting 8 August 6, 2011 05:07 AM