Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old December 5, 2016, 11:51 AM
akira749's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jul 2012
Location: Donnacona, QC
Posts: 519

My System Specs

Default

Dropping back to 373.06 fix the problem I had for a while with a GTX 980 that would refuse to fold.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old December 16, 2016, 10:02 AM
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Mar 2008
Location: Montreal, QC
Posts: 218

My System Specs

Default

I just installed the newest drivers (376.33) and folding seems to be working now. Anyone can confirm?
__________________
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old December 16, 2016, 10:30 AM
MARSTG's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 4,258

My System Specs

Default

That's gonna make turtletrax happy!
__________________
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old December 17, 2016, 02:51 AM
Banned
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Edmonton(ish)
Posts: 949

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by MARSTG View Post
That's gonna make turtletrax happy!

Downloading now!
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old December 17, 2016, 12:49 PM
BrainEater's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary
Posts: 2,773
Default

373.06 is the current best driver for folding.

I can tell you that it does need a fully updated windows though.

I was trying to get the 373.06 working on a machine that was 1 year out of date (win7) and it was lockup city.

If the 376.33's work let us know !!
__________________
Supermicro X11DPi-NT:2x Xeon Gold 6144's:Lots more other stuff.Dual 4k monitor video .
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old December 17, 2016, 01:34 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Jun 2007
Location: Edmonton(ish)
Posts: 949

My System Specs

Default

That could have been my issue, but I was updated I am sure. I just got looped "bad work unit" no matter how many I downloaded. Even on, 372 drivers I would get the odd work unit stuck in download that would not continue. Shouldn't be quite this annoying...

I updated to 376.33 and will see what happens. I am away all day, but see what gives when I get home.


Edit: 376.33 sucks for folding. I have shaved about 350,000 PPD off my total. NV Drivers of late =

Last edited by turtletrax; December 17, 2016 at 08:21 PM.
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old January 11, 2017, 11:37 AM
Rison's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Halifax, NS
Posts: 1,132

My System Specs

Default

I tried a week ago, and I got 1-2 WU's complete before it went to error.

I'm kinda mad that it's not working.. since I'm using an electric heater to heat my basement... when my computer could be chugging away working on WU's.
Perhaps I should backdate the driver and see if that works.. might mess up gaming though - newer drivers working better and all.
__________________

Quote:
I'll learn to manage my anger, when people learn to manage their stupid.
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old January 11, 2017, 12:08 PM
MARSTG's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 4,258

My System Specs

Default

Guys, cmon, look at my stats on EOC, using either 372.90 or 373.06 drivers, 1060 3GB boosted to 2GHz (since this morning), I get an estimated 375k PPD. Stop fiddling around with the drivers! Throw in a -beta flag for good measure as well, will boost production a further 10%.
Attached Images
 
__________________

Last edited by MARSTG; January 11, 2017 at 03:18 PM.
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old January 12, 2017, 05:53 PM
BrainEater's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary
Posts: 2,773
Default

All my rigs (3) are bone stock.No OC , no messing around, nothing.
Fully updated windows 7 , 373.06 drivers.Currently running 3.6 Mppd.
Rig 4 should be online in a week.
-----

Rison , That would piss me off bigtime too !
I use 2 rigs as a house heating capability...they totally help keep me warm.

Only game I'm playing is q3 so horsepower isn't needed.heh.

--

I'll be doing a new install and playing around a bit , over the next couple weeks , If I discover driver issues/ tweaks , I will pass it on.

__________________
Supermicro X11DPi-NT:2x Xeon Gold 6144's:Lots more other stuff.Dual 4k monitor video .
Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old January 13, 2017, 01:41 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: May 2011
Location: Calgary
Posts: 2,751

My System Specs

Default

quake 3 hehe. Windows probably thinks you are idling.
__________________
__________________________________________________ __________
"Lesson's cost money... good ones costs lots" -Tony Beets (gold rush)
__________________________________________________ __________
Mah Rig now
Mah Rig before
My stuff for sale.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes