Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #31 (permalink)  
Old February 25, 2015, 07:56 AM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 9,104

My System Specs

Default

Seems core 18 on Maxwell is now fixed. Been getting core 18 over the past day and PPD is about the same as core 17.
__________________
The Crippled God WIP
Queen of Dreams WIP
Big Lian Li
Complete
Forever Alone Complete
Reply With Quote
  #32 (permalink)  
Old February 25, 2015, 11:27 AM
SwingOP3's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Dec 2009
Location: Regina
Posts: 142
Default

Quote:
Originally Posted by lowfat View Post
Seems core 18 on Maxwell is now fixed. Been getting core 18 over the past day and PPD is about the same as core 17.
Changed flag to "beta" on my machine.

Hopefully this will mean less chance of picking up a Core15.
__________________
Reply With Quote
  #33 (permalink)  
Old February 25, 2015, 12:17 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 9,104

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by SwingOP3 View Post
Changed flag to "beta" on my machine.

Hopefully this will mean less chance of picking up a Core15.
I've only had one core 15 WU in the past 2 weeks AFAIK. But I have the client-wide beta flag enabled all the time.
__________________
The Crippled God WIP
Queen of Dreams WIP
Big Lian Li
Complete
Forever Alone Complete
Reply With Quote
  #34 (permalink)  
Old February 25, 2015, 01:01 PM
SwingOP3's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Dec 2009
Location: Regina
Posts: 142
Default

Quote:
Originally Posted by lowfat View Post
I've only had one core 15 WU in the past 2 weeks AFAIK. But I have the client-wide beta flag enabled all the time.
I was doing the "advanced" thing.
__________________
Reply With Quote
  #35 (permalink)  
Old May 24, 2015, 01:49 PM
MARSTG's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 4,258

My System Specs

Default

Are you guys still getting 762x units on Core 15? I have a gtx 960 with the 350.12 driver and I getting them for a few days now.
__________________
Reply With Quote
  #36 (permalink)  
Old May 24, 2015, 07:37 PM
SwingOP3's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Dec 2009
Location: Regina
Posts: 142
Default

Oddly enough I was about to post that "No, I haven't had a Core 15 in a very long time" but got distracted on the way and ended up checking my folding and found my GTX980 tackling one right now. So, I guess the answer is unfortunately, yes.
__________________
Reply With Quote
  #37 (permalink)  
Old May 24, 2015, 08:48 PM
akira749's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jul 2012
Location: Donnacona, QC
Posts: 519

My System Specs

Default

All my rigs are currently on Core 18
Reply With Quote
  #38 (permalink)  
Old May 25, 2015, 11:23 AM
SwingOP3's Avatar
Top Prospect
F@H
 
Join Date: Dec 2009
Location: Regina
Posts: 142
Default

That one Core 15 appears to have been a singleton as I have been on Core 17/Core 18 on my three Maxwells for a very long time.
__________________
Reply With Quote
  #39 (permalink)  
Old May 25, 2015, 05:48 PM
MARSTG's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 4,258

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by akira749 View Post
All my rigs are currently on Core 18
Are you using any flags?
__________________
Reply With Quote
  #40 (permalink)  
Old May 26, 2015, 05:31 AM
akira749's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jul 2012
Location: Donnacona, QC
Posts: 519

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by MARSTG View Post
Are you using any flags?
the beta flag that's it. But most of the current core 18 aren't on the beta program anymore since they have been moved to full fah.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CES unveiled the Happy "F##k" ??? Mark Off Topic 7 February 7, 2013 01:42 AM
"BF3.3" Level 10 GT Case Mod is "Locked and Loaded" Mnpctech Cases 2 July 12, 2012 12:18 PM
How do i know if my "Drive Controller" is running in "AHCI mode"? Teo3201 Storage 2 October 8, 2011 09:54 PM
US record labels starts fake "citizen's group" to support Canada's DMCA (Bill C-32) LaughingCrow Off Topic 10 June 16, 2010 07:18 PM