Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old February 5, 2009, 07:52 PM
k3nnny's Avatar
Rookie
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Vancouver, BC
Posts: 30
Default

hi a bit off topic but does anyone know if the gx2 can fold with 2 clients one for each core?
__________________
Q6600 @3.0GHz|9800GX2|P5Q-E|HX620|2x2GB|P12|IkariOptical
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old February 5, 2009, 07:56 PM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Bedford QC
Posts: 9,960

My System Specs

Default

Definitely can, hence why this card is looked for by folders.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old February 5, 2009, 08:22 PM
k3nnny's Avatar
Rookie
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Vancouver, BC
Posts: 30
Default

are there any how to's to setting up dual clients?
thanks

edit: i found one, but after setting it up "this application has failed to start because cudart.dll was not found" any suggestions?
__________________
Q6600 @3.0GHz|9800GX2|P5Q-E|HX620|2x2GB|P12|IkariOptical
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old February 5, 2009, 08:29 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,604
Default

Quote:
Originally Posted by k3nnny View Post
are there any how to's to setting up dual clients?
thanks

edit: i found one, but after setting it up "this application has failed to start because cudart.dll was not found" any suggestions?
If you mean dual GPUs the best I know of is here:
[H]ard|Forum - View Single Post - [H]orde Guides

The rest of Xilikon's guides are here:
[H]orde Guides - [H]ard|Forum
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old February 5, 2009, 08:48 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,604
Default

Found this thread: Ticking me off, "Missing cudart.dll" - [H]ard|Forum

Deleting the fah folders manually and re-installing from scratch got everything in order it seems.
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old February 5, 2009, 09:03 PM
k3nnny's Avatar
Rookie
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Vancouver, BC
Posts: 30
Default

thanks a lot chris i think i figured it out
__________________
Q6600 @3.0GHz|9800GX2|P5Q-E|HX620|2x2GB|P12|IkariOptical
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old February 5, 2009, 09:13 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,604
Default

NP...if you can't get it you can send me that card and I'll give it a shot ;)
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old February 5, 2009, 10:02 PM
k3nnny's Avatar
Rookie
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Vancouver, BC
Posts: 30
Default

LOL ill keep that in mind ;)
__________________
Q6600 @3.0GHz|9800GX2|P5Q-E|HX620|2x2GB|P12|IkariOptical
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
F@H tags are ready Gav HardwareCanucks F@H Team 93 May 4, 2009 05:32 PM
Ready to Rock and Over Clock CasheKicker Overclocking, Tweaking and Benchmarking 5 April 29, 2008 10:25 PM
Ready or Not, HDTV is Mandatory! Hardware Canucks Press Releases & Tech News 3 April 23, 2008 10:16 AM
I wonder if this works with Ready Boost... Cardboard box with DSL O/S's, Drivers & General Software 5 July 1, 2007 01:11 AM
(almost) Ready to jump in! 3.0charlie HardwareCanucks F@H Team 3 May 26, 2007 08:17 PM