Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #2741 (permalink)  
Old February 4, 2010, 11:47 AM
Allstar
F@H
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary, AB
Posts: 732

My System Specs

Default

3wks on the road, come home to see my newest Octo-gpu box was only running 3 of the 8 cores. Got all 8 going again and have had 2 blue screen restarts in the last 12hrs. Hope it sorts itself out in the next week, before I leave town again. But I'll also have to shut down my first Octo-gpu box for a week while my renter has visitors share the spare room with the box.... something about 4 howling gx2's a bunch of fans and 27c room temp doesnt sit well with them :)
__________________


Have an A-1 day!
Reply With Quote
  #2742 (permalink)  
Old February 4, 2010, 02:22 PM
MarkOne's Avatar
Banned
F@H
 
Join Date: Oct 2009
Location: Chertsey 60 KM north of Montreal
Posts: 4,015
Default

Something tell me that i will not finish the day in the 6 position..... a little bigadv is already record at startford
Reply With Quote
  #2743 (permalink)  
Old February 4, 2010, 02:57 PM
Soultribunal's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2008
Location: Mississauga
Posts: 8,338

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by 4DoorGTZ View Post
3wks on the road, come home to see my newest Octo-gpu box was only running 3 of the 8 cores. Got all 8 going again and have had 2 blue screen restarts in the last 12hrs. Hope it sorts itself out in the next week, before I leave town again. But I'll also have to shut down my first Octo-gpu box for a week while my renter has visitors share the spare room with the box.... something about 4 howling gx2's a bunch of fans and 27c room temp doesnt sit well with them :)

Sounds like my Workshop. I opened the window to the outside just to keep the room 23 degrees lol.
Good to hear 4door.


ST
__________________




"We know not why he calls for us, only that when he does we must answer" - DMP 2009

"Dear Iceberg, I am sorry to hear about global warming. Karma is a bitch. Signed - Titanic"

I would rather believe and find god doesn't exist than to not believe and find that he does.

www.realhardwarereviews.com
Reply With Quote
  #2744 (permalink)  
Old February 4, 2010, 03:22 PM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 9,239
Default

Quote:
Originally Posted by MarkOne View Post
interesting ,,but can you help me , I don't understand well. On what are you runiing bigadv right now ? and with one give more headroom, a3 or Vmware
I am just running regular A3s on the smp2 client, but i typically run the big adv on the vmware. Only reason i'm not is vmware eats a good 5GB of my ram leaving very little for other applications and for gaming so i have been folding (to not lose all my ppd when gaming) on smp2 since it uses only about 1GB
__________________
Here I am: here I remain
Reply With Quote
  #2745 (permalink)  
Old February 4, 2010, 03:28 PM
Allstar
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Rouyn-noranda, QC
Posts: 809
Default

Quote:
Originally Posted by Arinoth View Post
I am just running regular A3s on the smp2 client, but i typically run the big adv on the vmware. Only reason i'm not is vmware eats a good 5GB of my ram leaving very little for other applications and for gaming so i have been folding (to not lose all my ppd when gaming) on smp2 since it uses only about 1GB
how many point are you getting with smp2 on 8core? (with and without bonus)
__________________
Reply With Quote
  #2746 (permalink)  
Old February 4, 2010, 04:47 PM
MarkOne's Avatar
Banned
F@H
 
Join Date: Oct 2009
Location: Chertsey 60 KM north of Montreal
Posts: 4,015
Default

I'm running a little bit over 55 k now that my smp2 a3 is working... after the 2 work tomorrow I will oC at 4.0ghz.. should at least give me 56 K.. if I relocate the ATI 4890 I lost for give place to the smp.. it's 59.5 K PPD...without spent a single cent more.. what a venture this folding ..


edit : I put back the ATI in line with the smp2 ( already at 100 % before ) this little i5 - 750 have good heart, the SMP just drop of 600 PPD and the ATI run at 2,6 K on a 5732 511 points not bad at all it will return at 3k + with an other work happy to report a 57 K now . will change the ATI card only tomorrow

Last edited by MarkOne; February 4, 2010 at 05:04 PM.
Reply With Quote
  #2747 (permalink)  
Old February 4, 2010, 05:10 PM
MarkOne's Avatar
Banned
F@H
 
Join Date: Oct 2009
Location: Chertsey 60 KM north of Montreal
Posts: 4,015
Default

He is back.......he his Backkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

( hope he just don't forget a setting ) We love you stay ..plssssssssssssssssssssssssss

Reply With Quote
  #2748 (permalink)  
Old February 4, 2010, 06:00 PM
Allstar
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Rouyn-noranda, QC
Posts: 809
Default

Quote:
Originally Posted by MarkOne View Post
I'm running a little bit over 55 k now that my smp2 a3 is working... after the 2 work tomorrow I will oC at 4.0ghz.. should at least give me 56 K.. if I relocate the ATI 4890 I lost for give place to the smp.. it's 59.5 K PPD...without spent a single cent more.. what a venture this folding ..


edit : I put back the ATI in line with the smp2 ( already at 100 % before ) this little i5 - 750 have good heart, the SMP just drop of 600 PPD and the ATI run at 2,6 K on a 5732 511 points not bad at all it will return at 3k + with an other work happy to report a 57 K now . will change the ATI card only tomorrow
you get 55000ppd(with bonus) wit han i5 750 at 4ghz?
__________________
Reply With Quote
  #2749 (permalink)  
Old February 4, 2010, 06:08 PM
MarkOne's Avatar
Banned
F@H
 
Join Date: Oct 2009
Location: Chertsey 60 KM north of Montreal
Posts: 4,015
Default

Quote:
Originally Posted by phil3_66666 View Post
you get 55000ppd(with bonus) wit han i5 750 at 4ghz?
will be too good ...no it's with this new smp that the total of my farm reach 55 k. but I remove the 3-4 of the ATI for that and the 3K of the first VMware on the 750.. so it balance I will gain when my ati will be install on an other rigs.
Reply With Quote
  #2750 (permalink)  
Old February 4, 2010, 06:15 PM
Allstar
F@H
 
Join Date: Sep 2008
Location: Rouyn-noranda, QC
Posts: 809
Default

loll, i almost do the change for smp2 on my i7 loll...

but how many ppd are you geting just form the 750 on smp2?
__________________
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes