Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE CANUCKS COMMUNITY > HardwareCanucks F@H Team

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1991 (permalink)  
Old December 11, 2009, 01:13 PM
bwm bwm is offline
Allstar
F@H
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 799

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Arinoth View Post
Oh cmon you can push that D0 to 4.0GHz! I'm sporting air and i'm at 3.8GHz (was at 4GHz but something is slightly unstable and with exams i dont have the time to play with it but i was at 4Ghz for a few days, shame on you mr D0!)
I'm sorry, probably my fault, but are you referring to my rigs? All three of mine are G0, not D0. I've seen/heard of a few G0 chips running above 3.7 or so but mine love an even 3.5. Any higher and they'll eventually pick up a lowly 2665 that makes 'em barf. I can still dream though even that will have to wait a little while.
Reply With Quote
  #1992 (permalink)  
Old December 11, 2009, 01:22 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,626
Default

Quote:
Originally Posted by Arinoth View Post
Oh cmon you can push that D0 to 4.0GHz! I'm sporting air and i'm at 3.8GHz (was at 4GHz but something is slightly unstable and with exams i dont have the time to play with it but i was at 4Ghz for a few days, shame on you mr D0!)
What do you suggest would be a good temp? Right now its at 70c and 3.4GHZ. I will indeed push the chip a little further though, but at those temps I won't be going too far.

Kruzn was looking at my setup and my rig basically sits in a small compartment in my computer desk which almost acts as a 'hot box.'. The chip was a good 10c lower on a table with all panels on. Problem is the hot box is the only place it can go.

I realize that if I ran my loop through the cpu first, then the temps would go down a bit but this chip was also toasty with the Hyper 212 (also 70c). The biggest difference now is that the WC has made the room quieter...much more so!
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #1993 (permalink)  
Old December 11, 2009, 02:31 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,691
Default

Quote:
Originally Posted by chriskwarren View Post
What do you suggest would be a good temp? Right now its at 70c and 3.4GHZ. I will indeed push the chip a little further though, but at those temps I won't be going too far.

Kruzn was looking at my setup and my rig basically sits in a small compartment in my computer desk which almost acts as a 'hot box.'. The chip was a good 10c lower on a table with all panels on. Problem is the hot box is the only place it can go.

I realize that if I ran my loop through the cpu first, then the temps would go down a bit but this chip was also toasty with the Hyper 212 (also 70c). The biggest difference now is that the WC has made the room quieter...much more so!
70c is a lil on the toasty side at 3.4 man, what cooling u got there..stock?
Reply With Quote
  #1994 (permalink)  
Old December 11, 2009, 02:33 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Montreal, QC
Posts: 5,415

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by _dangtx_ View Post
70c is a lil on the toasty side at 3.4 man
No it isn't.
Reply With Quote
  #1995 (permalink)  
Old December 11, 2009, 02:34 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,691
Default

Quote:
Originally Posted by Zero82z View Post
No it isn't.
in me book :)
Reply With Quote
  #1996 (permalink)  
Old December 11, 2009, 07:59 PM
chrisk's Avatar
Folding Captain
 
Join Date: Jul 2008
Location: GTA, Ontario
Posts: 7,626
Default

In the process of adding another i7 rig to replace my Q6600 rig for folding. Hopefully it will be up soon before the night is done...
__________________
Fold for team #54196
Reply With Quote
  #1997 (permalink)  
Old December 11, 2009, 08:03 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,691
Default

what happened to the q6600 rig?
Reply With Quote
  #1998 (permalink)  
Old December 11, 2009, 09:01 PM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 9,244
Default

He wants more ppd!
__________________
Here I am: here I remain
Reply With Quote
  #1999 (permalink)  
Old December 11, 2009, 09:13 PM
badatcards's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: Orillia ont
Posts: 857

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Arinoth View Post
He wants more ppd!
Dont we all
__________________
Reply With Quote
  #2000 (permalink)  
Old December 11, 2009, 09:17 PM
MVP
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Calgary, AB
Posts: 377

My System Specs

Default

It's actually: He wants MOAR ppd!

Quote:
Originally Posted by Arinoth View Post
He wants more ppd!
__________________
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes