Go Back   Hardware Canucks > CASES & COOLING > Water Cooling

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old March 3, 2013, 06:19 AM
mattlef's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Ontario
Posts: 1,977

My System Specs

Default MCP355 really loud now for some reason

Hey guys,

I've never had a pump die on me, so I'm not sure exactly whats going on. Ever since I re-bled my loop, the pump has been VERY loud. I cant see any air bubbles or anything like that.
I'm using Mayhem Pastel coolant, so Lowfat, if you have any expereince?
Its like a vibration, and sounds like the pump is straining...

I'll record a video if needed :)

Maybe time to upgrade to a D5?
__________________
Co-Host of the Dam Good Show

My Rig: Motivation 2.0
----------------
Build log - Motivation: Sponsored by Galaxy and Corsair
---------------
Check out the HardwareCanucks Youtube Channel for News/Reviews and more!
Instagram Twitter
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old March 3, 2013, 09:22 AM
KaptCrunch's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Ontario
Posts: 2,949
Default

shame can hit 1 stone 2 birds with meet up
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[FS] WTT - MSI GTX 570 for GTX 580/G330/ATI4870/MCP355 -Oct/21 Modus Buy/Sell & Trade 6 October 23, 2011 10:14 AM
MCP355 w/ XSPC Res-top enough? Hacksaw907 Water Cooling 5 April 24, 2011 11:41 AM
one of mcp355 is burned CTA Water Cooling 11 March 23, 2011 10:02 PM
[WTB] MCP355 Pump G777 Buy/Sell & Trade 3 March 1, 2011 11:16 AM
How loud is too loud for fans? Liu Kang Air Cooling 40 April 5, 2009 10:11 PM