Go Back   Hardware Canucks > CASES & COOLING > Water Cooling

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old June 30, 2012, 02:18 PM
Adzsask's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Dec 2011
Location: SK
Posts: 831

My System Specs

Default

4 if you have the room, I only lost 1C going from push pull to pull only, but I am running an RX360mm on just my CPU.(GPU has a kuhler 620 on it)
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old June 30, 2012, 02:59 PM
crawlerz246's Avatar
Rookie
 
Join Date: Sep 2011
Location: Bizarro World
Posts: 25

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Adzsask View Post
4 if you have the room, I only lost 1C going from push pull to pull only, but I am running an RX360mm on just my CPU.(GPU has a kuhler 620 on it)
incidentally I have version 4 installed because somehow it made more sense to me originally. and yes, after removing the coolermaster V8, I now have oodles of room. I could fit a horse in there now, and still have room for a zebra.
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old June 30, 2012, 05:17 PM
Prolab's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Jul 2010
Location: Mississauga
Posts: 485

My System Specs

Default

I just find, having a push+pull configuration is much more noisier than push or pull. So i went with either configuration.

I usually have my rads intake air from the outside.
__________________
Gaming Rig:
-Swiffy MCP35x X2, (2) Aphacool UT60 480 rad, Heatkiller rev. 3.0, i7 3930k @ 4.6 Ghz, 16 GB G.SKILL F3, Asus Rampage IV Extreme, XFX R9 290 w/ XPSC WB, Crucial M4 128GB & 240 GB Intel 530, (5) 3 TB Toshiba Drive, Corsair AX1200, Win 7 Ult 64-bit

HTPC Rig:
-G3258 @ Stock, Asrock Z97 Pro 4, Gigabyte 270x, 500 GB WD Black, (5) 2 TB WD Green, (1) 3 TB Toshiba HD, (1) 2 TB Samsung F4, Fractal Design R3, Corsair HX620 PS, Win 7 Ult 64-bit
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old June 30, 2012, 05:20 PM
BigPhatPaulie's Avatar
MVP
 
Join Date: Apr 2012
Location: Alberta
Posts: 433

My System Specs

Default

That diagram made a lot of sense actually (and made me think of mambo#5) but mine is like this


Where the fans are outside the case so to speak and the rad is on the inside
__________________
FOR PONY..... that is alll
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old June 30, 2012, 08:00 PM
rfglass's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Jan 2012
Location: Port Elgin Grey/Bruce
Posts: 165

My System Specs

Default

I have set up push pull with cougar fans ,29 degrees ambient in room,no overclock,H100 set to medium,cpu sits @ 22 degrees,pulling air in from outside case. with 1100T

Last edited by rfglass; July 3, 2012 at 09:48 AM.
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old July 1, 2012, 07:09 AM
crawlerz246's Avatar
Rookie
 
Join Date: Sep 2011
Location: Bizarro World
Posts: 25

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by rfglass View Post
I have set up push pull with cougar fans ,29 degrees ambient in room,no overclock,H100 set to medium,cpu sits @ 22 degrees,pulling air in from outside case.it's all about dissapating heat
with same cpu?! no way! how!?

p.s. yes mine are plugged into the pump's PWM fan controllers (on max) and at stock speeds I see 35C. nowhere near 22C. coldest core is 28C. maybe I applied the paste wrong
Reply With Quote
Reply


Tags
corsair , h100

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Should i get H100?? carlosespada12 LinusTechTips Q&A 7 April 20, 2012 02:39 PM
H100......this looks bad....... jonny.nguyen2 Water Cooling 18 April 17, 2012 02:27 PM
H100 trayton Water Cooling 19 March 5, 2012 11:55 AM
H100 install Mod... jef.paas New Builds 0 October 31, 2011 05:10 PM
[WTT] My LGA775 DDR3 setup for your AM2+/AM3 setup Realityshift Buy/Sell & Trade 2 April 12, 2009 05:17 PM