Go Back   Hardware Canucks > CASES & COOLING > Water Cooling

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old January 11, 2012, 12:07 PM
Shadowmeph's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,367

My System Specs

Default looking for a fitting to connect to rads together

I an looking for a fitting that will connect the output of one ran into the input of another rad I want it to be wide enough so that a fan can fit a little snug in between the to rads. I have looked around but I haven't seen any actual fitting like this except for the fitting that goes in between two watercooled video cards
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old January 11, 2012, 12:17 PM
Allstar
 
Join Date: Nov 2010
Location: London, Ontario
Posts: 644

My System Specs

Default

A SLI adjustable connector could work, with additional male-female extender if necessary.

Could be a waste though since heat dissipation is heavily influenced by the difference between air and surface temperature. Then again Noctua's NH-D14 seems idiotic from a design perspective as well and it's a god like cooler.

Last edited by jibz; January 11, 2012 at 12:27 PM.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old January 11, 2012, 12:18 PM
Birk's Avatar
Allstar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Lethbridge, AB
Posts: 606

My System Specs

Default

I haven't seen one for that. I'd think you're best bet would be to just hose it as best you can with compression fittings.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old January 11, 2012, 12:44 PM
Shadowmeph's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,367

My System Specs

Default

Hmm ok well I might just have to make one then lol
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old January 11, 2012, 12:54 PM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,248

My System Specs

Default

What about just using a fitting/spacer/fitting? Plenty of different sized spacers available.

Just need to measure the distance you need minus the fittings you are using and grab the correct sized spacer or 2 spacers added together.

Edit my bad wording they are technically called extenders:)
Reducers & Extenders : Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old January 11, 2012, 01:34 PM
Allstar
 
Join Date: Nov 2010
Location: London, Ontario
Posts: 644

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Supergrover View Post
What about just using a fitting/spacer/fitting? Plenty of different sized spacers available.

Just need to measure the distance you need minus the fittings you are using and grab the correct sized spacer or 2 spacers added together.

Edit my bad wording they are technically called extenders:)
Reducers & Extenders : Performance-PCs.com, ... sleeve it and they will come
Exactly, extenders come in all lengths added to an adjustable GPU to GPU it should bridge any gap.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old January 11, 2012, 02:19 PM
AmuseMe's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Apr 2009
Location: Lloydminster & Saskatoon
Posts: 1,587
Default

BitsPower 'D' Plug
Bitspower Matte Black G 1/4 D-Plug Set for Direct Connection #BP-MBWP-C07
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old January 11, 2012, 02:56 PM
Allstar
 
Join Date: Nov 2010
Location: London, Ontario
Posts: 644

My System Specs

Default

Ooohh I like that D plug idea for easy installation.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old January 11, 2012, 07:14 PM
Shadowmeph's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,367

My System Specs

Default

aww ok I never thought of those
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old January 11, 2012, 07:20 PM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,248

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by AmuseMe View Post
Yup I have used those before multiple time and narry a leak and works like a disconnect, drained though obviously.
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mixing rads Raftus Water Cooling 3 December 8, 2012 04:30 AM
D5 w/ EK top + 3 x 360 rads Prolab Water Cooling 6 October 21, 2011 07:14 PM
how many rads can a 655 push through Shadowmeph Water Cooling 40 September 20, 2009 10:08 PM
[WTB] Thermochill rads Frank Booth Buy/Sell & Trade 0 March 20, 2009 06:08 PM
Two Rads? Infiniti Water Cooling 20 June 14, 2008 05:55 PM