Go Back   Hardware Canucks > CASES & COOLING > Water Cooling

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old January 21, 2011, 11:21 AM
matsta31's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Montreal
Posts: 2,204
Default

Do you have the two pumps ? If so, it works, but you really dont need two pumps for that kind of loop. I even think a single 360 might do the job for your loop, depending on the OC you have.
__________________

Sold hardware again.....
Currently using WHS hardware....
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old January 21, 2011, 11:27 AM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 8,004

My System Specs

Default

Loop order doesn't matter at all. Just route it the easiest way w/ the shortest amount of tubing. Since I don't know what EK block you have exactly the GTZ likely is your best choice..
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old January 22, 2011, 10:44 AM
Fudd Rucker's Avatar
Allstar
 
Join Date: Jul 2009
Location: SSM Ont
Posts: 950

My System Specs

Default

So a single MCP655 should suffice for the 2 x radiators and 2 x blocks without negating performance? That would be nice as I dont want to get my new case just yet, and 2 pump setup would require that to happen immediatly.
__________________
I couldnt think of something snarky or interesting to put here this time around.
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old January 25, 2011, 08:18 AM
Rookie
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 48
Default

A single 655 on setting 5 would work quite well for your loop. You could even sell the other one to try and recoup some of the cost of this epic loop!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[WTB] Need a wc'ing sli connector G777 Buy/Sell & Trade 6 November 24, 2010 05:02 PM
MXM3.0b connector and i7-920XM Omaha Mobile Computing 3 May 13, 2010 09:14 AM
Anyone seen a 3>1 fan connector around? Jmark Water Cooling 5 October 19, 2009 03:33 PM
8-pin PCIe connector Dave510 Troubleshooting 13 April 24, 2009 07:54 PM
Question on the EATX12V connector yamawho CPU's and Motherboards 13 July 27, 2008 12:43 PM