Go Back   Hardware Canucks > CASES & COOLING > Water Cooling

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old December 16, 2009, 03:12 PM
kyle_L's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2008
Location: Port Coquitlam, bc
Posts: 1,118

My System Specs

Default freezone elite to cool just a 5870

how do you think a freezone elite will coll a 5870. i want to watercool my cpu with a custom kit but dont know what to do with my freezone, so to pick up a block for it would be just as cheap to put it in my loop. what do you guys think.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old December 16, 2009, 03:23 PM
Dazmode's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2009
Location: Oakville
Posts: 1,700
Default

My first concern would be about mounting it on main ship easily, second what to do with other parts of the card. RAM sticks?
__________________
Venom Build: Caselabs SMH10, 3930k, 2x GTX680, MSI BigBangII, 8x Dominators, 2 x D5 , Quad Rad, Adaptec 7805, 4x WD Red, 2x Intel 510, Aquaero 5, 11x GT
Silent Sniper Build: Final Video, XSPC H1 Cube case, Supreme HF, 2xGTX470, GA G1 Sniper, Dominators, 2x Triple rad, Triebwerk Fans, 2x D5, Custom Sleeving
Orange Build: Final Video
HTPC Build: Final Video
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old December 16, 2009, 04:20 PM
kyle_L's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2008
Location: Port Coquitlam, bc
Posts: 1,118

My System Specs

Default

i was thinking of buying a full cover block for the card and replacing the current cpu block thats on it.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old December 16, 2009, 07:43 PM
aviduser's Avatar
MVP
 
Join Date: Jan 2009
Location: Vancouver Island
Posts: 383
Default

can u fill/bleed these units? do they have a reservior?
__________________
I5 4670K 4.4ghz - Gtx 780 Amp - 2x4 Corsair Vengeance - MSI z87-g43 - Tx 850w - Asus pbq278q
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old December 16, 2009, 07:59 PM
kyle_L's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2008
Location: Port Coquitlam, bc
Posts: 1,118

My System Specs

Default

i will add a res but part of the pump comes off to allow you to fill it i think.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old December 17, 2009, 04:40 AM
rai_polo's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Mar 2008
Location: Toronto
Posts: 142
Default

I think it's alot of work for alot of overkill. I'm all for adding a FZE into the loop but just on a video card? Unless your volt modding it I don't think it'll need more than water /w a good rad.
__________________
Heatware
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[WTB] freezone elite kyle_L Buy/Sell & Trade 33 September 7, 2009 01:43 PM
Coolit Freezone vs. Freezone Elite mo' power Water Cooling 7 August 29, 2009 11:50 PM
Modded Freezone Elite CraigHf Case Mods, Worklog & Gallery 6 July 8, 2009 02:01 PM
freezone elite question go flames go Water Cooling 3 April 23, 2009 06:39 PM
[WTB] Coolit Freezone Elite CMetaphor Buy/Sell & Trade 9 April 19, 2009 01:28 PM