Go Back   Hardware Canucks > CASES & COOLING > Water Cooling

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old October 22, 2009, 08:52 PM
bissa's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2009
Location: Kelowna BC
Posts: 1,160

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by ruffus View Post
so i just got this unit done and its ready to go out to the customer on monday let me know what u guys think.
first pic is of temps and watt load so this system holds 300 watts of heat @ -30c
what I think is that people are crazy, but I also want one, so I guess I cant talk.
__________________
Strong like hummingbird, swift like oak.

I'm sorry july, I couldn't see you behind all that feruary.
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old October 22, 2009, 09:39 PM
BrainEater's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary
Posts: 2,513
Default

Nice stuff !

I have a couple questions.

You say you made these . Are You doing all the fabrication yourself ? Brazing/gas fill etc.. ?

Where did you learn to do this ? Are you a licenced AC tech or something ? What course should I take ?



------

Ok......I have an issue too.

Quote:
Originally Posted by ruffus View Post
first pic is of temps and watt load so this system holds 300 watts of heat @ -30c
In the picture , exactly what is that kill-a-watt showing ? 300 watt load on what ? The PSU of the computer ?

----

/me practices brazing.

__________________
Intel 3930k /rIVe/32 Gb vengeance LP/Nvidia TITAN/760/760/Intel 520's/WD raptors/etc...
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old October 22, 2009, 09:42 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Montreal, QC
Posts: 5,415

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by BrainEater View Post
In the picture , exactly what is that kill-a-watt showing ? 300 watt load on what ? The PSU of the computer ?
I assume it's a static heat load of some sort, possibly a resistor (or several).
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old October 22, 2009, 09:49 PM
BrainEater's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary
Posts: 2,513
Default

Ok , just checking , but I wanna see that !

__________________
Intel 3930k /rIVe/32 Gb vengeance LP/Nvidia TITAN/760/760/Intel 520's/WD raptors/etc...
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old October 23, 2009, 03:32 AM
Top Prospect
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 89
Default

ok guys yes i do all the work my self the only thing i get a bit of help with is the cases as i have a guy that has access to a sheet metel shop so he helps make them. now i am in school right now to get all my tickets but most of what i know i have learned doing alot of reading and asking alot of questions to the right people.

ok and the kill-a-watt meter is showwing the 300 watts that the 2 250watt heater cartriges the load block is showen here with frost all over it

and i don't see y u would be crazy just think the colder u can get the cpu the better chance u have of say hitting 5ghz to 6 ghz (most guys use LN2 to get to this high of ghz
Attached Images
 
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old October 23, 2009, 08:37 AM
Rookie
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 4
Default

My E8600 just wouldn't surpass 4.8ghz on water or air even in the dead canadian winter until I met ruffus




Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old October 23, 2009, 09:02 AM
bissa's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2009
Location: Kelowna BC
Posts: 1,160

My System Specs

Default

holy crap, I love it.
__________________
Strong like hummingbird, swift like oak.

I'm sorry july, I couldn't see you behind all that feruary.
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old October 23, 2009, 02:49 PM
Top Prospect
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 89
Default

thanks for posting that kyle i was looking for some of the stuff jody did with the cascade but then i remembered that all of the screen shots are on his HDD
and ozze did that big just with his CPU with just a single stage just think with a cascade ih could of got 6 ghz or maybe a bit more
Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old October 28, 2009, 08:51 PM
Top Prospect
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 89
Default

ok guys got some work done on the water chiller but i have to ask even though not many people will understand what i am asking but some will. so i was thinking how would i do this system would i do it cap tube,CPEV or would i do it TEV as i have all 3 here and could use any which one i want so some input by u guys would help what would u guys like to see. would u want it simple like cap tube ajustbule like a cpev or self ajusting like with a TEV. so what would u guys like to see?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Review Units FS. QUICK SALE: PNY GTX 780 Ti Customized OC ($650) SKYMTL Buy/Sell & Trade 896 August 21, 2014 08:45 AM
Alright, who is taking all my work units. Soultribunal HardwareCanucks F@H Team 25 March 5, 2009 07:09 PM
Small rack units? 3.0charlie Cases 5 September 5, 2008 05:31 PM
Cannot retrieve work units Amon HardwareCanucks F@H Team 2 October 29, 2007 07:56 AM
Corsair Introduces New 450W and 550W Power Supply Units Babrbarossa Press Releases & Tech News 1 August 1, 2007 12:34 PM