Go Back   Hardware Canucks > CASES & COOLING > Water Cooling

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old October 22, 2009, 08:52 PM
bissa's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2009
Location: Kelowna BC
Posts: 1,160

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by ruffus View Post
so i just got this unit done and its ready to go out to the customer on monday let me know what u guys think.
first pic is of temps and watt load so this system holds 300 watts of heat @ -30c
what I think is that people are crazy, but I also want one, so I guess I cant talk.
__________________
Strong like hummingbird, swift like oak.

I'm sorry july, I couldn't see you behind all that feruary.
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old October 22, 2009, 09:39 PM
BrainEater's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary
Posts: 2,504
Default

Nice stuff !

I have a couple questions.

You say you made these . Are You doing all the fabrication yourself ? Brazing/gas fill etc.. ?

Where did you learn to do this ? Are you a licenced AC tech or something ? What course should I take ?



------

Ok......I have an issue too.

Quote:
Originally Posted by ruffus View Post
first pic is of temps and watt load so this system holds 300 watts of heat @ -30c
In the picture , exactly what is that kill-a-watt showing ? 300 watt load on what ? The PSU of the computer ?

----

/me practices brazing.

__________________
Intel 3930k /rIVe/32 Gb vengeance LP/Nvidia TITAN/760/760/Intel 520's/WD raptors/etc...
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old October 22, 2009, 09:42 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Sep 2009
Location: Montreal, QC
Posts: 5,415

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by BrainEater View Post
In the picture , exactly what is that kill-a-watt showing ? 300 watt load on what ? The PSU of the computer ?
I assume it's a static heat load of some sort, possibly a resistor (or several).
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old October 22, 2009, 09:49 PM
BrainEater's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2007
Location: Calgary
Posts: 2,504
Default

Ok , just checking , but I wanna see that !

__________________
Intel 3930k /rIVe/32 Gb vengeance LP/Nvidia TITAN/760/760/Intel 520's/WD raptors/etc...
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old October 23, 2009, 03:32 AM
Top Prospect
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 89
Default

ok guys yes i do all the work my self the only thing i get a bit of help with is the cases as i have a guy that has access to a sheet metel shop so he helps make them. now i am in school right now to get all my tickets but most of what i know i have learned doing alot of reading and asking alot of questions to the right people.

ok and the kill-a-watt meter is showwing the 300 watts that the 2 250watt heater cartriges the load block is showen here with frost all over it

and i don't see y u would be crazy just think the colder u can get the cpu the better chance u have of say hitting 5ghz to 6 ghz (most guys use LN2 to get to this high of ghz
Attached Images
 
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old October 23, 2009, 08:37 AM
Rookie
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 4
Default

My E8600 just wouldn't surpass 4.8ghz on water or air even in the dead canadian winter until I met ruffus




Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old October 23, 2009, 09:02 AM
bissa's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2009
Location: Kelowna BC
Posts: 1,160

My System Specs

Default

holy crap, I love it.
__________________
Strong like hummingbird, swift like oak.

I'm sorry july, I couldn't see you behind all that feruary.
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old October 23, 2009, 02:49 PM
Top Prospect
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 89
Default

thanks for posting that kyle i was looking for some of the stuff jody did with the cascade but then i remembered that all of the screen shots are on his HDD
and ozze did that big just with his CPU with just a single stage just think with a cascade ih could of got 6 ghz or maybe a bit more
Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old October 28, 2009, 08:51 PM
Top Prospect
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 89
Default

ok guys got some work done on the water chiller but i have to ask even though not many people will understand what i am asking but some will. so i was thinking how would i do this system would i do it cap tube,CPEV or would i do it TEV as i have all 3 here and could use any which one i want so some input by u guys would help what would u guys like to see. would u want it simple like cap tube ajustbule like a cpev or self ajusting like with a TEV. so what would u guys like to see?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Review Units FS. PowerColor Devil 13 R9 290X Dual SKYMTL Buy/Sell & Trade 881 July 22, 2014 02:05 PM
Alright, who is taking all my work units. Soultribunal HardwareCanucks F@H Team 25 March 5, 2009 07:09 PM
Small rack units? 3.0charlie Cases 5 September 5, 2008 05:31 PM
Cannot retrieve work units Amon HardwareCanucks F@H Team 2 October 29, 2007 07:56 AM
Corsair Introduces New 450W and 550W Power Supply Units Babrbarossa Press Releases & Tech News 1 August 1, 2007 12:34 PM