Go Back   Hardware Canucks > CASES & COOLING > Water Cooling

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #31 (permalink)  
Old July 24, 2009, 11:27 PM
Jackquelegs's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Burnaby, BC
Posts: 2,590

My System Specs

Default

Your spelling astonishes me
__________________
Iapetos
Intel Core i7 930 D0 4.2ghz, Corsair XMS3 6X2GB DDR3-1600 CL 8-8-8-24, Xfire HD5870, Intel X-25M 34nm 80gb, Enermax Revolution85+ 1050W, Xonar D2X

Zephyranthes
E8400 4.0ghz, XFX 780i, Mushkin XP2 PC-6400, Antec Earthwatts 750W

Reply With Quote
  #32 (permalink)  
Old July 24, 2009, 11:33 PM
Chilly's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Sep 2007
Location: Ontario
Posts: 2,593
Default

Quote:
Originally Posted by Jackquelegs View Post
Your spelling astonishes me
Sh]uhhh, you were much worse azat the lase meet up, :D youi were lots of druink fun at the least meet uo :D Ld :d :D LD so0 if I am drudsbnvcds v once tgats iuts fubne



I am lots of fun and so are tyouszΩzz@!!!!
__________________
"Let's face it, we're not changing the world. We're building a product that helps people buy more crap - and watch porn."
Bill Watkins, CEO Seagate Technology

Dual Xeon X5650 @ 4.1GHz | EVGA Classified SR-2
2x4GB G.Skill at 1496MHz (9-9-9-24) | XFX 4890 XXX 1GB at 1000/1000MHz
Intel SSD X25-M 80GB Gen2 | Western Digital 1TB Black | SilverStone Zeus 1200W
Sound Blaster X-Fi XtremeMusic | Sony MDR-V700 | Windows Seven x64


Stuff for Sale! You must buy it, you can't look away!
Reply With Quote
  #33 (permalink)  
Old July 24, 2009, 11:41 PM
ChuckleBrother's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 571

My System Specs

Default

Is it just me or do you have the tubing connecting to the same inlet/outlet sides(preventing proper flow). Maybe I'm just really tired:)
__________________
"...you play a mean banjo"
Reply With Quote
  #34 (permalink)  
Old July 24, 2009, 11:43 PM
Jackquelegs's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Burnaby, BC
Posts: 2,590

My System Specs

Default

Nope, That curve of a tubing is top outlet to Radiator
CPU loop:
Top outlet > Radiator > CPU block > Top Inlet

GPU Loop:
Bottom outlet > Radiator > GPU block >Bottom inlet
__________________
Iapetos
Intel Core i7 930 D0 4.2ghz, Corsair XMS3 6X2GB DDR3-1600 CL 8-8-8-24, Xfire HD5870, Intel X-25M 34nm 80gb, Enermax Revolution85+ 1050W, Xonar D2X

Zephyranthes
E8400 4.0ghz, XFX 780i, Mushkin XP2 PC-6400, Antec Earthwatts 750W

Reply With Quote
  #35 (permalink)  
Old July 25, 2009, 07:09 AM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,040

My System Specs

Default

And you fill it through the front ports, correct? Which would explain your bleeding problem comment. Or I guess you could T-line one loop.
Reply With Quote
  #36 (permalink)  
Old July 25, 2009, 09:03 AM
ChuckleBrother's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 571

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Jackquelegs View Post
Nope, That curve of a tubing is top outlet to Radiator
CPU loop:
Top outlet > Radiator > CPU block > Top Inlet

GPU Loop:
Bottom outlet > Radiator > GPU block >Bottom inlet
I was referring to the tubing on the GPU block, unless I am highly confused are you not just running water in and straight out with the way that tubing is run? Or is it just a very badly designed block?
__________________
"...you play a mean banjo"
Reply With Quote
  #37 (permalink)  
Old July 25, 2009, 01:31 PM
Top Prospect
 
Join Date: Jun 2009
Location: Richmond, BC
Posts: 177
Default

Im using it
Reply With Quote
  #38 (permalink)  
Old July 25, 2009, 02:43 PM
Jackquelegs's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Burnaby, BC
Posts: 2,590

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by ChuckleBrother View Post
I was referring to the tubing on the GPU block, unless I am highly confused are you not just running water in and straight out with the way that tubing is run? Or is it just a very badly designed block?
Oh yeah, I needed to leave extra tubing on all leads running towards/from the Typhoon. Since I need the convenience of being able to slide the T3 forward and out for quick fixes.

It was just a bit of extra tubing

Gord: Yeah the bleeding isn't easy. I had the typhoon front face up hanging out my case to fill it. I can't tilt my case since my PA120.2 is in the back

T-line wouldn't work, I tried it. Since air doesn't actively go out through the Tee, Air pressure tends to build up in the top area before going out through one of the threads.
__________________
Iapetos
Intel Core i7 930 D0 4.2ghz, Corsair XMS3 6X2GB DDR3-1600 CL 8-8-8-24, Xfire HD5870, Intel X-25M 34nm 80gb, Enermax Revolution85+ 1050W, Xonar D2X

Zephyranthes
E8400 4.0ghz, XFX 780i, Mushkin XP2 PC-6400, Antec Earthwatts 750W

Reply With Quote
  #39 (permalink)  
Old July 25, 2009, 09:53 PM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,040

My System Specs

Default

Thanks for the explanation Jackie. I know what I need to know now.
Reply With Quote
  #40 (permalink)  
Old July 26, 2009, 07:46 PM
Top Prospect
 
Join Date: Jun 2009
Location: Richmond, BC
Posts: 177
Default

Here is my unboxing video and pictures.

YouTube - Primochill Typhoon III Unboxing










Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[FS] OCZ Reaper 2x1Gb DDR2-1150, Razer Lachesis, Thermaltake Big Typhoon PanzerIV Buy/Sell & Trade 2 April 3, 2009 09:01 PM
[FS] OCZ Reaper 2x1Gb DDR2-1150, Razer Lachesis, Thermaltake Big Typhoon... PanzerIV Buy/Sell & Trade 0 February 5, 2009 12:58 AM
Big Typhoon VX & Xigmatek HDT-D1284 Hardware Canucks Reviews & Articles from the Web 0 April 24, 2008 05:20 PM
So the Thermaltake Big Typhoon VX, eh? Babrbarossa Reviews & Articles from the Web 3 June 9, 2007 02:55 PM