Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Video Cards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 1, 2008, 10:59 AM
1Tanker's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Nov 2007
Location: Ontario
Posts: 1,170
Default RivaTuner 2.10 is out!

Woohoo, RivaTuner 2.10 is up for grabs. Time to see what Core clocks my 4850 can hit.

Download


Have Fun.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old September 1, 2008, 11:54 AM
Dwayne's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Aug 2008
Location: Courtenay, BC
Posts: 619

My System Specs

Default

Thanks... off to DL it now.
__________________
Dwayne's Rig - Asus P8Z77 : i7 3770k : Corsair Vengeance 8 GB DDR3-1600 : Corsair HX850W PSU : Corsair H100 : Corsair Obsidian 650D : eVGA GeForce GTX 680 Classy :
HTPC - GigaByte H67MA-UD2H : i3 2100 : 8 GB Mushkin Silverline Stiletto : Antec TruPower 550W : Sapphire HD 6670 : Nmedia HTPC 1000B : Kingston 60 GB SSD Boot
Netbook - Asus eee
Tablet - Asus eee Transformer
Wife's Rig - Lenovo Laptop
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old September 1, 2008, 12:13 PM
WolfBane's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jun 2008
Location: new bruinswick
Posts: 880
Default

Thanks going to get it now:)
__________________
I use paypal only.:)
Remember... Four boxes keep us free: the soap box, the ballot box, the jury box, and the cartridge box.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old September 1, 2008, 12:41 PM
1Tanker's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Nov 2007
Location: Ontario
Posts: 1,170
Default

Bye-Bye Crap Control Center. So far testing in 01' completes nicely with no artifacts @715/1108.(stock fan @100%-8400rpm )
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old September 1, 2008, 03:50 PM
yycraven's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Dec 2007
Location: Martensville,SK
Posts: 937

My System Specs

Default

So what is the dif between the new one 2.10 and say 2.07
will I notice anything difference.
__________________
ASRock Extreme 3,2500K,NH-D14,Patriot G2 16GB ,WD 750GB,640GB Sata ,2 GTX 470 SLi Thermaltake toughpower XT850W,Tech Station. V243H,2253LW LCD
heatware
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old September 1, 2008, 04:01 PM
1Tanker's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Nov 2007
Location: Ontario
Posts: 1,170
Default

Quote:
Originally Posted by yycraven View Post
So what is the dif between the new one 2.10 and say 2.07
will I notice anything difference.
I doubt you'll(with 8800GT) find the new version offering you anything to make it worth updating.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old September 1, 2008, 04:40 PM
geokilla's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2008
Location: Toronto
Posts: 3,627

My System Specs

Default

You can also use the EVGA Precision Tweaker. I heard that those offer a better GUI while it's still based on RivaTuner.
__________________
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old September 1, 2008, 05:09 PM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,633

My System Specs

Default

GPU temp sensor readings for 8800 GTS?????

Maybe there aren't any on the Giga cards as GPU-Z doesn't pick it up either.
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i7 4770K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old September 1, 2008, 06:10 PM
yycraven's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Dec 2007
Location: Martensville,SK
Posts: 937

My System Specs

Default

What GPU-Z you using, is it 2.7. I thought they had sensors on the 8800 GTS?
__________________
ASRock Extreme 3,2500K,NH-D14,Patriot G2 16GB ,WD 750GB,640GB Sata ,2 GTX 470 SLi Thermaltake toughpower XT850W,Tech Station. V243H,2253LW LCD
heatware
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old September 1, 2008, 06:47 PM
yamawho's Avatar
Allstar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Rosemere, Qc, Canada
Posts: 860
Default

Does it control the fan speed on the 48xx series ?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes