Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Video Cards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old May 28, 2008, 01:25 PM
cmac79's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2008
Location: Newfoundland
Posts: 1,045

My System Specs

Default radeon hd 2400pro

right now im running a radeon hd2400 pro and this card is gonna have to do me the rest of the yr before i can get something new. im acually pretty happy with this card there hasn't been anything yet that ive tried that it couldn't run.long as it runs cod4 im happy as pig in shit lol. but is this card overclockable, not lookin to do much just enough to get that extra lil kick out of it till i can go better
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old May 28, 2008, 03:30 PM
darksideleader's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Mar 2007
Location: Mississauga
Posts: 124
Default

nice? i got a Hd 3450 myself, but never really saw much performance increase when i hybrid on the 780G.

COD4 very optimized, very nice strong point for this game.
__________________
My new baby
Intel Core i7-3820 - Asus Rampage IV Gene x79 - Corsair H60 - Kingston HyperX 4x4GB DDR3-1600
Kingston SSDNOW V+200 120GB - Western Digital Caviar Black 1.5TB
HIS Radeon HD 7970 - ASUS VW266 25.5" 1920x1200 LCD
Silverstone TJ08B-E -
Corsair TX750V2
Windows 7 Home Premium x64

Ducky Keyboard DK9008
Logitech G500
Razor Vespula

Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old May 28, 2008, 05:51 PM
Eagle Eye's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2007
Location: Kleinburg, ON
Posts: 2,069

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by darksideleader View Post
nice? i got a Hd 3450 myself, but never really saw much performance increase when i hybrid on the 780G.

COD4 very optimized, very nice strong point for this game.
If only all games were as optimized as COD4 we would all be "pigs in poop"
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes