Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Video Cards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #111 (permalink)  
Old February 4, 2014, 11:41 AM
supaflyx3's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chilliwack BC
Posts: 2,535

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Phill View Post
with the latest cudaminer my 780Ti is now getting ~730kh/s and the old 780 is getting ~610kh/s. I like these improvements!
What are your settings?
__________________
Reply With Quote
  #112 (permalink)  
Old February 4, 2014, 04:11 PM
Phill's Avatar
Allstar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Morden MB
Posts: 583

My System Specs

Default

780Ti @ 1045mhz : cudaminer.exe -H 2 -l auto,T15X24 -i 1 -m 1 -d 0
Reply With Quote
  #113 (permalink)  
Old February 4, 2014, 04:37 PM
supaflyx3's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chilliwack BC
Posts: 2,535

My System Specs

Default

Your config dropped my hashrate down to 640 :( To get 700 I had to OC my card to 1200 and run my config as: -i 0 -H 1 -C 0 -m 2 -l T15x16

On an unrelated note, I hope people follow bitcointalk. Kittehcoin was relaunched last night and as a result the price went up from 45 satoshis to 85, I made a decent amount off that.
__________________
Reply With Quote
  #114 (permalink)  
Old February 4, 2014, 05:17 PM
Phill's Avatar
Allstar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Morden MB
Posts: 583

My System Specs

Default

I wish I was a keener and was making coin off of the new coins. So far I have not been pumping and dumping. Rather I am staying true to my first girl and building equity in one relationship. :/
Reply With Quote
  #115 (permalink)  
Old February 4, 2014, 07:47 PM
geokilla's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2008
Location: Toronto
Posts: 3,622

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by supaflyx3 View Post
Your config dropped my hashrate down to 640 :( To get 700 I had to OC my card to 1200 and run my config as: -i 0 -H 1 -C 0 -m 2 -l T15x16

On an unrelated note, I hope people follow bitcointalk. Kittehcoin was relaunched last night and as a result the price went up from 45 satoshis to 85, I made a decent amount off that.
There's way too many new coins. I don't know what's good and what's not..

Right now I'm mining Vertcoin, though it's probably too little too late. Should go back to Fox, but it isn't gaining much traction.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=438150.0

ASIC resistant. CPU mine. Lots of interest?
__________________

Last edited by geokilla; February 4, 2014 at 08:35 PM.
Reply With Quote
  #116 (permalink)  
Old February 6, 2014, 01:52 PM
geokilla's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2008
Location: Toronto
Posts: 3,622

My System Specs

Default

Anyone mining MAX? It was supposed to launch yesterday but it's a disaster right now it seems.
__________________
Reply With Quote
  #117 (permalink)  
Old February 6, 2014, 02:19 PM
MVP
 
Join Date: Jul 2009
Location: Canaduh
Posts: 376

My System Specs

Default

right now i'm on corgi and klondike
__________________
Reply With Quote
  #118 (permalink)  
Old February 6, 2014, 03:34 PM
supaflyx3's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2010
Location: Chilliwack BC
Posts: 2,535

My System Specs

Default

Digibyte for me
__________________
Reply With Quote
  #119 (permalink)  
Old February 6, 2014, 07:07 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Nov 2008
Location: Ottawa, ON
Posts: 1,226

My System Specs

Default

I'm still taking the lazy way and using Hashcows, despite the reputation among the purists against auto-switch+auto-trade pools. REF: http://www.reddit.com/r/FedoraCoin/c...ing_right_now/

I let the system auto-trade the newer coins, while the more established ones I send to an exchange to trade manually with / hold. Of course it's not as good as a lucky pump&dump, but at least it means they get to deal with the buggy new coins and not me
__________________
"The computer programmer says they should drive the car around the block and see if the tire fixes itself." [src]
Reply With Quote
  #120 (permalink)  
Old February 8, 2014, 03:00 AM
Rookie
 
Join Date: Jun 2013
Location: Surrey B.C.
Posts: 25

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by geokilla View Post
Anyone mining MAX? It was supposed to launch yesterday but it's a disaster right now it seems.

I was looking forward to this coin as well, but the devs really dropped the ball on this launch. Heard people had already had a gpu-miner ready to rape this coin. Stopped following after the inital launch failure.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mining Rig! sherwind2010 Video Cards 10 March 30, 2014 09:36 PM
What is bitcoin mining??? Lucasrivers Video Cards 3 June 29, 2012 09:43 AM
Asteroid mining Deeival Off Topic 9 April 25, 2012 09:41 AM
Copper block discussion related to oxidation (NOT EK discussion or flaking) Varroa Water Cooling 8 May 31, 2011 05:20 AM