Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Video Cards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old July 7, 2013, 03:42 PM
Rookie
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 9
Default Sli not working... with gtx 770

computer:

Seagate Barracuda 1TB
corsair 850w tx bronze
intel i5-3570k
Crucial Ballistix Sport 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Low Profile Desktop Memory Model BLS2K4G3D1609ES2LX0
ASRock Z77 Extreme4 LGA 1155 Intel Z77 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard
2x SLI GIGABYTE gtx 770 windforce 4gb Cards 04G-P4-3673-KR


So, in the nvidia control panel it says my cards are connected in SLI and it is on Maximum 3d performance rather than Disable SLI. These are the only two options it gives me. In battlefield 3 I (should) be getting more than 160 fps maxed, judging from many benchmark videos. however I only get 70-90 fps and disabling sli makes no difference. How can I get my system to run how it is supposed to?

im using most recent drivers from nvidia 320.49
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old July 7, 2013, 03:59 PM
KaptCrunch's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Ontario
Posts: 2,949
Default

Z77 Extreme4 bios version 2.70 ?

is onboard video disabled in bios and first boot pci-e slot for video
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old July 9, 2013, 07:32 PM
Rookie
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 9
Default

thanks for replying, I think I fixed it by updating bios
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old July 20, 2013, 11:55 AM
Rookie
 
Join Date: Aug 2008
Location: Mississauga, Ontario
Posts: 25
Default

I have a GT750M SLI and I seem to have the same issue.
__________________
Asus Maximus VI Hero | i7 4770K 4.5GHz @ 1.3V | Corsair H110
MSI GTX 680 Lightning Edition | G.Skill Trident 2x8GB 2400MHz @ 1.65V
3x C400 256GB RAID0 | Corsair RM850 | Corsair 750D
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OC'ing gtx 680.. not working tabasko Video Cards 8 March 30, 2012 01:52 PM
Does anyone have a working OCZ SSD? Beastylemon Storage 51 September 14, 2011 09:54 AM
Sfc not working odis172 Troubleshooting 8 June 19, 2009 11:57 PM
Help! CPU fan not working! Waldie Troubleshooting 29 May 4, 2009 09:55 AM
New and Not sure this is working. l-lunter HardwareCanucks F@H Team 14 April 21, 2009 03:41 PM