Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Video Cards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old July 8, 2013, 11:26 AM
bissa's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2009
Location: Kelowna BC
Posts: 1,160

My System Specs

Default

yeah, that's what I mean. I replaced that motherboard about 2 weeks ago because the voltage controllers were failing.
__________________
Strong like hummingbird, swift like oak.

I'm sorry july, I couldn't see you behind all that feruary.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old July 9, 2013, 12:08 PM
bissa's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2009
Location: Kelowna BC
Posts: 1,160

My System Specs

Default

well, since the video card is fine, and my PSU is getting fairly old anyways. I'm going to look into replacing that in the near future.

in order to change out the cables, I need to un-mount the CPU heat sink, and take apart a bunch of stuff. as well as to get to my dads PSU I would need to pretty well completely disassemble his computer, as well as put it all back together after-words. so it's a lot of effort to test the only likely remaining point of failure.
__________________
Strong like hummingbird, swift like oak.

I'm sorry july, I couldn't see you behind all that feruary.
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old July 9, 2013, 01:16 PM
Dzzope's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Oct 2010
Location: Irishman in Kiev, wOOoo, I'm an alien...
Posts: 2,793

My System Specs

Default

WHY?

Just put the 2 cases side by side and pull his cables across...
Pain to re-wire it if you've spent time on it but test first replace after. Otherwise you just spend money for no reason.
__________________
Random quotes:

AKG: "So please don't piss on people and claim its raining. "
Soullessone21: "Their the only fat bitches I ever want in my wife :)"
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old July 11, 2013, 11:10 PM
bissa's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jun 2009
Location: Kelowna BC
Posts: 1,160

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Dzzope View Post
WHY?

Just put the 2 cases side by side and pull his cables across...
Pain to re-wire it if you've spent time on it but test first replace after. Otherwise you just spend money for no reason.
because the cables still wouldn't reach.

I had a few hours of free time today, so I decided to bite the bullet and pull everything apart. it was the power supply that was causing the issues. got it all in and ran the test for about 20 minutes with no errors. before it would error out in about the first second of the test or so.

so, I've got the power supply I was looking at on the way now, and hopefully nothing else shows up.
__________________
Strong like hummingbird, swift like oak.

I'm sorry july, I couldn't see you behind all that feruary.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The only thing that pisses me off... great_big_abyss HardwareCanucks F@H Team 6 January 31, 2012 03:05 PM
Odd thing Blu Troubleshooting 1 September 19, 2011 09:31 AM
USB thing installation :S shayan288 Off Topic 5 August 29, 2009 09:55 AM
See any thing i can make better ? WolfBane Overclocking, Tweaking and Benchmarking 17 July 6, 2009 08:00 PM
DirectCanada PIN thing tao5269 Off Topic 1 May 1, 2008 08:44 AM