Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Video Cards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old February 9, 2013, 01:39 PM
Rookie
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 3
Default gtx 560ti sli

I have a msi gtx 560 ti hawk and want to know if i can use any another gtx 560ti to sli them.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old February 9, 2013, 01:48 PM
ZZLEE's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: KANATA
Posts: 2,130

My System Specs

Default

Yep works fine most of the time. l
You need a similar card to It will start up at the slower clock of the two cards.
Find a faster card used and and use the 560ti Phsex also works.

560TI card and 550TI phisex here
__________________
"EVGA hunted down the last dozen or so expats living in Karachi." SKY
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old February 12, 2013, 01:30 PM
Banned
 
Join Date: Jan 2013
Location: Wayupnorth, Canukistan
Posts: 39

My System Specs

Default

A GTX560 sli setup is sweet if you have the room. I did an X58 client build with dual GTX560Ti. The two cards cost only $6 more than a lonely GTX580 at the time, but out performed it by far. Built it for a WOW freak. I think he missed work for a few days.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[FS] 6990, 560Ti 448, 570 MDT, CNPS20LQ, 560Ti Hawk, Vengeance K90, Big Bang Xpower, 990X SlickEnuf4U Buy/Sell & Trade 0 May 18, 2012 01:43 AM
Gtx 460 SLI vs 1 Gtx 560ti BF3FTW1995 LinusTechTips Q&A 7 March 21, 2012 10:27 AM
What would you pay for a used 560ti? BukitHedd Video Cards 9 March 4, 2012 01:24 PM
560TI SC - What Do You Think? noname2020x Overclocking, Tweaking and Benchmarking 7 February 1, 2012 02:52 PM
560TI SLI VS 560TI 448 fuzman Video Cards 2 December 27, 2011 12:01 AM