Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Video Cards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old November 8, 2012, 10:04 AM
great_big_abyss's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2011
Location: Winnipeg
Posts: 2,210

My System Specs

Default

That's correct. SLI on a stick. However, my M5A97 is also incompatible with SLI, and it works just fine (in order to get SLI support you have to run an 99x chipset)
__________________



HTPC: Z77A-G45; 3770K; Coolermaster GeminII; 2x4GB Kingston HyperX 1600Mhz; MSI R7-260X; 2x 128GB Crucial M4 SSD; 1TB WD Green, 2x 2TB WD Green; PC P&C 750W PS; Fractal Design Node 605;
Son's Rig: M5A97; 1055T; CNPS20LQ; 2x4GB Corsair Vengeance 1600Mhz; ASUS GTX650Ti Boost; 80GB Intel 520 SSD; 320GB WD Black HDD; SPI 700W; Bitfenix Shinobi;
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old November 8, 2012, 03:02 PM
Soultribunal's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2008
Location: Mississauga
Posts: 8,065

My System Specs

Default

SLI support via chipset was never an issue because they were bridged internally via a NF200 chip.

So, that should not matter one bit.

-ST
__________________




"We know not why he calls for us, only that when he does we must answer" - DMP 2009

"Dear Iceberg, I am sorry to hear about global warming. Karma is a bitch. Signed - Titanic"

I would rather believe and find god doesn't exist than to not believe and find that he does.

www.realhardwarereviews.com
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old November 8, 2012, 04:11 PM
great_big_abyss's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2011
Location: Winnipeg
Posts: 2,210

My System Specs

Default

Okay, problem fixed. I went into the BIOS and did as Soullessone suggested. Thanks for the tips, both Souls!
__________________



HTPC: Z77A-G45; 3770K; Coolermaster GeminII; 2x4GB Kingston HyperX 1600Mhz; MSI R7-260X; 2x 128GB Crucial M4 SSD; 1TB WD Green, 2x 2TB WD Green; PC P&C 750W PS; Fractal Design Node 605;
Son's Rig: M5A97; 1055T; CNPS20LQ; 2x4GB Corsair Vengeance 1600Mhz; ASUS GTX650Ti Boost; 80GB Intel 520 SSD; 320GB WD Black HDD; SPI 700W; Bitfenix Shinobi;
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old November 9, 2012, 01:53 PM
Soullessone21's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2011
Location: Calgary AB
Posts: 1,322

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by great_big_abyss View Post
Okay, problem fixed. I went into the BIOS and did as Soullessone suggested. Thanks for the tips, both Souls!
YAY ME!!!! happy to hear all is well :D
__________________
Follow us on facebook at https://www.facebook.com/realhardwarereviews?ref=hl
Site and Forum online
http://forums.realhardwarereviews.com/index.php
Contests will be done on there from now on :)
http://realhardwarereviews.com/
Always up for a Beer in Calgary or Area

“Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.”
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GTX295 folding great_big_abyss HardwareCanucks F@H Team 30 December 10, 2012 06:35 AM
[WTB] EVGA GTX295 BT! Buy/Sell & Trade 22 March 8, 2010 02:26 PM
[WTB] EVGA GTX295 Liu Kang Buy/Sell & Trade 7 July 3, 2009 07:29 AM
Windows XP installation problem, freezing on install, need help! Dot Merix O/S's, Drivers & General Software 7 July 25, 2008 03:19 PM