Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Video Cards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old December 28, 2011, 08:41 PM
Top Prospect
 
Join Date: Oct 2011
Location: Edmonton, Alberta
Posts: 103

My System Specs

Default SLI GTX 460's

I had an issue ordering a GTX 460 from NCIX and they replaced my order with this card:

01G-P3-1361-KR - EVGA GTX 460 1GB

It lists the memory interface as 192 bit. Can I still SLI this card with my current GTX 460 which is a 01G-P3-1380-KR and has a 256 bit memory interface?

Is this a misprint? From my understanding all cards with 1GB of memory had a 256bit Memory Interface and the cards with 192bit were the 768MB versions. I talked with their tech support who said they thought it was a mistake and said it "should" work but I have looked elsewhere and the 01G-P3-1361-KR Model is listed as having a 192bit interface.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old December 28, 2011, 08:54 PM
Allstar
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Kingston Ontario
Posts: 926
Default

AFAIK the chip has to be the same for SLI to work... The 192 bit memory interface chip is the GTX 460 v2, a newer version of the original GTX 460... So it probably won't work.

GeForce GTX 460 - Specifications - GeForce

EDIT: Looks like you are SOL...

http://www.google.ca/url?sa=t&rct=j&...vSdVkQ&cad=rja

Last edited by boggtrotter59; December 28, 2011 at 09:07 PM.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old December 28, 2011, 09:05 PM
Top Prospect
 
Join Date: Oct 2011
Location: Edmonton, Alberta
Posts: 103

My System Specs

Default

Thanks for the info - I have sent in my order cancellation request!. Hopefully it goes through before its shipped they seemed to speed the process along this time because of my issues before.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old December 28, 2011, 09:08 PM
Allstar
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Kingston Ontario
Posts: 926
Default

Ya it definitely won't work... I edited my above post with the link.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old December 28, 2011, 09:34 PM
gingerbee's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2009
Location: Orillia, Ontario
Posts: 6,827

My System Specs

Default

well i dont know much about sli ( being an nvidia convert ) but i am sli'ing an gigabyte gtx 460 se and a zotac gtx 460 and i thought they were different so i was not expecting them to work but they did my 2cents if it means anything at all lol
__________________
Fav quote "One should strive to achieve; not sit in bitter regret." Ronin Harris
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old December 28, 2011, 10:41 PM
Adzsask's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Dec 2011
Location: SK
Posts: 831

My System Specs

Default

Will not work sorry, have to both be 192, or 256 bit, kind of stupid there are 4 remakes of this card, I just grabbed a pair of 768 MB DDR5 card's , as they are all the same (other then Palit).
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes