Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Video Cards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old December 8, 2011, 10:20 AM
Trial Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1
Default HD Radeon 5750 Help

I recently Bought the HD Radeon 5750, When i plug it in, and turn on my pc it turns on, but my screen doesn't turn on, any help?

Specs:
ASUS P5Q Turbo
Processor: Pentium(H) Dual-Cor CPU @ 2.60GHz
Memory: 3096 M Bytes
Windows 7 Ultimate

Last edited by Sirnmason; December 8, 2011 at 10:32 AM.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old December 8, 2011, 10:31 AM
Hall Of Fame
 
Join Date: Jun 2009
Location: Nova Scotia
Posts: 2,603

My System Specs

Default

Not sure how much you know about computers from your first post, so I will start with a few very basic ideas. Did you plug in a 6 pin pcie power connector on the video card? Monitor on the correct input (digital/analog/etc)? Video cable connected to video card and not integrated graphics?
__________________
Desktop: Antec Three Hundred, Gigabyte Z77-D3H, i5 3570K with Zalman Optima Cooler, Corsair Vengeance 2x4gb 1600mhz, MSI Cyclone GTX 460, Seasonic S12II 500W, WD Black 1TB, Intel 530 120GB
Away from home light Gamer: Acer Aspire 15.6", A8-3500m undervolt and OC to 2Ghz, 2x4gb Corsair Vengeance, Crucial M500 240gb
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old December 8, 2011, 05:11 PM
Top Prospect
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 159

My System Specs

Default

maybe you have to set your video output source as pcie in bios, and you do you not have it as auto
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GTX 570 and HD 5750 TheJewBucca Video Cards 13 November 3, 2011 03:42 AM
Help! My Radeon 5750 doesn't have any PCI-X Power conn. Can i CF? 71Baker Video Cards 10 June 7, 2010 12:03 AM
Sapphire 5750 r0k0 Video Cards 9 January 27, 2010 03:52 PM
5750 Information Iphikratous Rumor Mill 2 October 8, 2009 02:46 PM