Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Video Cards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old November 11, 2011, 06:44 PM
Jim's Avatar
Jim Jim is offline
MVP
 
Join Date: Mar 2007
Location: an hour out of Calgary
Posts: 405
Default sli not good with BF3 ?

any body hear of that,any fact to it ? could bottleneck ?
thanks

Last edited by Jim; November 11, 2011 at 08:28 PM.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old November 12, 2011, 07:28 AM
Rookie
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 42
Default

Hello Jim.

I myself have Battlefield 3, and a SLI setup, i have GTX 560 ti's in SLI mode andy can Max the game out with around 40 fps.

And i havent noticed one single problem yet, so SLI in BF3 is no problem.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old November 12, 2011, 07:59 AM
Liu Kang's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Mar 2009
Location: Ottawa
Posts: 472
Default

Quote:
Originally Posted by A_Dude View Post
Hello Jim.

I myself have Battlefield 3, and a SLI setup, i have GTX 560 ti's in SLI mode andy can Max the game out with around 40 fps.

And i havent noticed one single problem yet, so SLI in BF3 is no problem.
What FPS do you hit with a single card? Wondering how it scales for you...
__________________
LK

WORK KANG: Silverstone SG03 | EVGA x58 Micro w/ 920 @ 4.2Ghz | Sapphire 5970 | 12GB Dominator DDR3-2000 | 240GB Revodrive X2 | SilverStone ST650F
MINI KANG: BitFenix Prodigy | Asus P8Z77i Deluxe mITX w/ 2600K @ 4.5Ghz | EVGA GTX 680 2GB | 8GB Vengeance DDR3-1866 | 2x Intel 160GB SSD | Corsair AX650
KANGZILLA: Custom MM Ascension | SR-2 | 2x X5650 | 2x SilverStone ST1000F | 2x Intel 160GB SSD | 15x 120mm rads | Under construction...

Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old November 12, 2011, 08:53 AM
Rookie
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 42
Default

Quote:
Originally Posted by A_Dude View Post
Hello Jim.

I myself have Battlefield 3, and a SLI setup, i have GTX 560 ti's in SLI mode andy can Max the game out with around 40 fps.

And i havent noticed one single problem yet, so SLI in BF3 is no problem.
Quote:
Originally Posted by Liu Kang View Post
What FPS do you hit with a single card? Wondering how it scales for you...
Lemme change the statement above abit, BF3 ran at 40-60 fps at Ultra with GTX 560 SLI

If i run BF3 on ultra with only one 560 its running at 20-25 fps.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old November 12, 2011, 09:21 AM
techman95's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Jan 2011
Location: TEXAS
Posts: 322

My System Specs

Default

well the 200 series and lower is not good in sli or general for that matter. but the 400 series and up seem to do pretty good
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old November 12, 2011, 09:36 AM
Top Prospect
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 159

My System Specs

Default

I get low 30s-70 fps on ultra 1920x1080, on a single GTX570, and to my understanding two 560ti's should be more powerful than a single gtx570
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old November 12, 2011, 01:34 PM
Jim's Avatar
Jim Jim is offline
MVP
 
Join Date: Mar 2007
Location: an hour out of Calgary
Posts: 405
Default

Quote:
Originally Posted by A_Dude View Post
Hello Jim.

I myself have Battlefield 3, and a SLI setup, i have GTX 560 ti's in SLI mode andy can Max the game out with around 40 fps.

And i havent noticed one single problem yet, so SLI in BF3 is no problem.
thanks for the reply
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old November 12, 2011, 01:35 PM
Jim's Avatar
Jim Jim is offline
MVP
 
Join Date: Mar 2007
Location: an hour out of Calgary
Posts: 405
Default

Quote:
Originally Posted by techman95 View Post
well the 200 series and lower is not good in sli or general for that matter. but the 400 series and up seem to do pretty good
good info thanks
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old November 12, 2011, 01:35 PM
Jim's Avatar
Jim Jim is offline
MVP
 
Join Date: Mar 2007
Location: an hour out of Calgary
Posts: 405
Default

Quote:
Originally Posted by Ed103194 View Post
I get low 30s-70 fps on ultra 1920x1080, on a single GTX570, and to my understanding two 560ti's should be more powerful than a single gtx570
thanks Ed
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old November 12, 2011, 01:45 PM
rjbarker's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Courtenay, B.C
Posts: 5,932

My System Specs

Default

Sli 580's here n no issues at all with newest WHQL ...all Ultra with 2x MSAA and solid 75-100 FPS @ 2560x1440, knock about 10 FPS off with 4xMSAA.....the game looks amazing!!!
__________________
Introducing me n my OCD to Watercooling, is like taking an Alcoholic to an "all you can drink" Beach Bar in Mexico

.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
what is a good Media player for a good price or any suggestions Shadowmeph HTPC Systems & Software 4 December 19, 2009 10:27 PM
good 1 day/bad another? frosty Water Cooling 6 November 3, 2008 11:35 AM
good enough? rellish CPU's and Motherboards 9 March 19, 2008 02:22 PM
Is my PSU good enough? SniperClops Troubleshooting 3 October 8, 2007 08:07 PM
DAM Good PSU BALISTX Power Supplies 9 October 4, 2007 11:38 AM