Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Video Cards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 22, 2011, 03:00 PM
Top Prospect
 
Join Date: Apr 2011
Location: Bristol Quebec
Posts: 144

My System Specs

Default 3x xfx hd 5770

So I just got in my three 5770s in from members on HWC(thanks guys) but they all work tested one at a time put two of them in and everything seems to be working On three cards in Kombustor shows my three gpu but the middle card under kmark benchmark doesnt not heat up at all. well 1 or 2 degrees witch I believe is the other cards themselves heating this card up. how can I fix this problem. I have tried a few different steps reloaded my system but still can not get the card to fire up. It shows Xfire enabled show all my cards in devices but still I dont think its working any ideas guys/gals???
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old September 22, 2011, 03:42 PM
Keywork's Avatar
Allstar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Niagara
Posts: 604

My System Specs

Default

I don't exactly keep up with crossfire and SLI but I was under the impression you couldn't tri-fire or quad-fire certain GPU's (lower end ones). Correct me if i'm wrong....
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old September 22, 2011, 04:36 PM
Top Prospect
 
Join Date: Apr 2011
Location: Bristol Quebec
Posts: 144

My System Specs

Default

no you can tri fire hd5770s
http://www.guru3d.com/article/radeon...x-review-test/
read this article.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old September 22, 2011, 05:23 PM
Keywork's Avatar
Allstar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Niagara
Posts: 604

My System Specs

Default

Hmm.....well then lol. Did you enable trifire then? (one of the screenshots on the 4th page I believe in that article). Also, if you play a game or something, do you see them all getting used? (temp increase?)
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old September 22, 2011, 05:29 PM
Top Prospect
 
Join Date: Apr 2011
Location: Bristol Quebec
Posts: 144

My System Specs

Default

in the bench mark only two heat up and the middle cards moves a degree or two but doesnt seem to be working. I have enabled crossfire like page 4 has said. but I do not see an increase in frps or temp increase. just curious if anyone on here has ran into this problem
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old September 22, 2011, 06:12 PM
Supergrover's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Okanagan Falls, British Columbia
Posts: 4,256

My System Specs

Default

Download Afterburner or gpuz, ect it will show the load of each card as well as temp/voltage.

If you use Gpuz then you will need to run 3 instance of it.
__________________
R.I.P.

Quote:
Originally Posted by 3.0charlie View Post
My knuckles are bleeding from fishing through walls a new CAT6 network cable... I found fresh, untapped electrical outlets...
"It's all in the Reflexes"-Jack Burton
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old September 22, 2011, 06:40 PM
Top Prospect
 
Join Date: Apr 2011
Location: Bristol Quebec
Posts: 144

My System Specs

Default

I got it to work, unplugged my crossfire cable plugged it back in and it shows up as all three working. Thanks for all your input. Computers sometimes so finicky
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[FS] XFX 5770 1 GB Frepz Buy/Sell & Trade 0 January 2, 2011 01:57 PM
GTS 450 or HD 5770? technix Video Cards 11 September 15, 2010 07:37 PM
What is the best 5770 kendallcschm Video Cards 4 July 12, 2010 01:54 PM
[FS] 5770 V2 mattlef Buy/Sell & Trade 2 February 25, 2010 05:36 PM
XFX 5770 Unknownm Video Cards 10 December 28, 2009 11:48 PM