Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Video Cards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old July 30, 2011, 06:49 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2007
Location: Scarborough
Posts: 1,437

My System Specs

Default physx card

Would a GTX460 768MB be ok for physx?
__________________


EBAY(http://myworld.ebay.ca/scott0639)
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old July 30, 2011, 07:49 AM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

yup,but where are you puting it? along your 560's?

if so id probably not mix em up although being same family...hmm...

try and see what gives :)
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old July 30, 2011, 08:29 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2007
Location: Scarborough
Posts: 1,437

My System Specs

Default

I was using a GTX275 for physx alongside the 560's until I sold it. The nv control panel recognized all 3 cards and I had no problem selecting it for physx.
__________________


EBAY(http://myworld.ebay.ca/scott0639)
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old July 30, 2011, 09:48 AM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2011
Location: Montreal
Posts: 1,393

My System Specs

Default

it would be a waste of money. you could also put a 9600GT or 8800/9800GT
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old July 30, 2011, 10:35 AM
KaptCrunch's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Ontario
Posts: 2,853
Default

Quote:
Originally Posted by mo' power View Post
I was using a GTX275 for physx alongside the 560's until I sold it. The nv control panel recognized all 3 cards and I had no problem selecting it for physx.
just have the current drivers for vid an Phyx

Do Not use the SLI bridge only have the 560 (in #1 pci-e slot) hooked to moniter and

leave 275 (#2 pci-e slot) un-hooked from moniter just only have PCI-e power connected
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old July 30, 2011, 10:17 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Jan 2007
Location: Scarborough
Posts: 1,437

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by MARSTG View Post
it would be a waste of money. you could also put a 9600GT or 8800/9800GT
I used to have the asus 8800 gt top review unit from this site as my main card when it was released. I don't feel like buying another 8800. I like to keep my rig futureproofed.
__________________


EBAY(http://myworld.ebay.ca/scott0639)
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Best physx card for the money? Chalaska Video Cards 2 June 14, 2011 03:23 PM
PhysX Card r0k0 Video Cards 11 March 27, 2011 05:27 AM
Dedicated Physx card with main ATI card? NineLives Video Cards 5 June 27, 2010 07:20 PM
[WTB] Physx Card Dadi_oh Buy/Sell & Trade 12 May 6, 2010 11:57 AM
Physx Card NightRain Video Cards 15 July 9, 2009 06:55 AM