Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Video Cards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old December 26, 2010, 04:40 PM
MVP
 
Join Date: May 2010
Location: Vancouver (Port Moody)
Posts: 276

My System Specs

Default

Well I was going to buy a GTX 570 but after seeing the graph I think a 6950 will be ordered along with a nice shiny BIOS update to the 6970 BIOS. I am trying to cut down on the noise and heat from my Crossfire 5850's.

Last edited by wedge22; December 26, 2010 at 05:41 PM.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old December 26, 2010, 05:21 PM
CTA's Avatar
CTA CTA is offline
Hall Of Fame
 
Join Date: Jul 2008
Location: surrey (vancouver) bc canada
Posts: 2,012
Default

this mod will drive ati out of business... but heck i will do too... >_>;
__________________
---
NEW: customize case, hx100, i7 920, supreme hf, x58 sabertooth, 3gbx2 ram of ripjaws, xfx hd6950 CF. vertex 2 60gb, seagate and hitachi 1tb, dual mcp355 with ek rex v2, 2x koolance ar697, 2x mcr320, 6x zm-f3 fans.
OLD: cm 690, hx620, intel q9450, True Black, ga-ep45-ud3p, 2gbx2 ram of mushkin xp2 8500, xfx 285. wd caviar se16 640gb, 4x zm-f3 fans.
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old December 26, 2010, 06:37 PM
MVP
 
Join Date: Jul 2009
Location: Canaduh
Posts: 376

My System Specs

Default

the 6970 were already a sketchy buy, now it just doesn't make sense LOL
but lots of people report artifacts after the flash, most of the 6950s are GPUs who didn't made the 6970 bin, so nothing sure

i wonder if AMD will stop this with a revision tho? or they probably don't care since it's not something averybody will do or guaranteed to work.
__________________

Last edited by mkultra; December 26, 2010 at 06:45 PM.
Reply With Quote
  #14 (permalink)  
Old December 26, 2010, 06:57 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

guys, if it works good if not at 300 shipped you cant beat it, at least at higher resolutions. sure you can sli or cf two slower cards, but they will be as expensive or more, and at the intended resolution, meh...:)
Reply With Quote
  #15 (permalink)  
Old December 26, 2010, 07:07 PM
geokilla's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2008
Location: Toronto
Posts: 3,625

My System Specs

Default

So you guys here try this yet?
__________________
Reply With Quote
  #16 (permalink)  
Old December 26, 2010, 07:10 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

ill give me es a try although i doubt it. not even capable of 6950 clocks :p

and for the pair i bought meh if the guy wants to ill do them too
Reply With Quote
  #17 (permalink)  
Old December 26, 2010, 07:17 PM
ZZLEE's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: KANATA
Posts: 2,092

My System Specs

Default

Pccyber has some on sale till midnight.
7 $ shipping

Dont buy them all Im gettting one tomorrow

I had bad cold or flu as my cristmas pressent
__________________
"EVGA hunted down the last dozen or so expats living in Karachi." SKY
Reply With Quote
  #18 (permalink)  
Old December 26, 2010, 08:26 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,975

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by ZZLEE View Post
Pccyber has some on sale till midnight.
7 $ shipping

Dont buy them all Im gettting one tomorrow

I had bad cold or flu as my cristmas pressent
$22 shipping for me.
Reply With Quote
  #19 (permalink)  
Old December 27, 2010, 12:14 PM
Shadowmeph's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,367

My System Specs

Default

one thing I always wonder about the Vid cards is for instance this card is a 2g card but tyghe memory interface is only 256bit, I had always thought since it is a 2gig card then it would be half 1gig bit.
oh and don't get me wrong I would grab this card in a heartbeat if I could hehe




Reply With Quote
  #20 (permalink)  
Old December 27, 2010, 05:30 PM
sa seba's Avatar
MVP
 
Join Date: Feb 2008
Location: Vancouver, BC
Posts: 280

My System Specs

Default

This works perfectly on my xfx 6950. I used the bios file for the xfx 6970, which seems to be an unmodified amd vanilla bios and have the sweety run at 6970 default speeds.
Temps max out at 91 degree celcius with the fan being on auto. I tried furmark and unigine 2.1 and haven't encountered any artifacts.

That's a nice x-mas present I should say ;-)
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unlock AND overclock at the same time??? cul8erppl Overclocking, Tweaking and Benchmarking 23 June 11, 2011 08:06 AM
GTX570 or HD6970 ? Help me decide please. THS Video Cards 9 December 25, 2010 09:36 AM
Gtx 580 sli vs hd6970 crossfire for 2560x1600 prolymphocyte Video Cards 22 December 19, 2010 10:13 AM
AMD HD6970 pictured... Delavan Rumor Mill 58 December 15, 2010 05:28 AM
AMD unlock phil3_66666 CPU's and Motherboards 5 November 17, 2009 05:46 PM