Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Video Cards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old December 7, 2010, 10:40 PM
rjbarker's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Courtenay, B.C
Posts: 5,932

My System Specs

Default Mark11 Fubars Vantage...Fix!

Anyone with 480 / 580 Cards that installed Mark11 today maybe in for a bit of a "wtf" if they try to run Vantage now......very corrupt graphics!

After a Driver Re-install, Re-install of Vantage, finally found the answer over at Evga.com (thanks Falcon)...

uninstall Mark11
System Restore to a point previous to installation of MK11....
From what I understand, FM installs a new Sysinfo File (with MK11) that Vantage utilizes, but its not compatible with Vantage ?!

guess they should have delayed a tad longer...till 2011.. ;)

Further reading on the issue:

3DMark11 installed, run vantage yet?
__________________
Introducing me n my OCD to Watercooling, is like taking an Alcoholic to an "all you can drink" Beach Bar in Mexico

.

Last edited by rjbarker; December 7, 2010 at 11:04 PM.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old December 7, 2010, 11:06 PM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,589

My System Specs

Default

You're not the only one really. I can't run it properly crossfire 6870. It appears in my far right window (in my eyefinity set up) and some very small resolution (cuts off about 90% of the actually visual part of the benchmark) to where i can only see the number of frames. It at least loads both the cards but i can't trust the results as again i can't even see what the hell thats going on on screen.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old December 7, 2010, 11:22 PM
rjbarker's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Courtenay, B.C
Posts: 5,932

My System Specs

Default

^^ Yeah I had a pretty good OC / run on MK11 and figured I'd give Vantage a go at the same settings......Jane Nash = wtf ?! ....fixed now, but I guess we have to wait for a Patch in order to have both MK11 and Vantage installed at the same time.
__________________
Introducing me n my OCD to Watercooling, is like taking an Alcoholic to an "all you can drink" Beach Bar in Mexico

.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old December 8, 2010, 04:13 AM
Dr_BenD_over's Avatar
Fallen Folder
F@H
 
Join Date: Jul 2008
Location: Nova Scotia
Posts: 2,418

My System Specs

Default

The new Sysinfo is borked. It's reading my clocks as 120,000MHZ/140,000MHz. Now if it was 1200/1400 that would be the max clocks my card allows, but it was a stock run at 725/1000.
__________________
All's well that's Haswell
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old December 8, 2010, 07:56 AM
enaberif's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Dec 2006
Location: Calgahree, AB
Posts: 10,605
Default

I ran a 580 on 3dMark11 yesterday and didn't have any issues with graphics.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old December 8, 2010, 10:30 AM
rjbarker's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Courtenay, B.C
Posts: 5,932

My System Specs

Default

Enab.....now that you have MK11 installed try a Vantage run.....Vantage is "borked" after installing / running MK11..
__________________
Introducing me n my OCD to Watercooling, is like taking an Alcoholic to an "all you can drink" Beach Bar in Mexico

.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old December 8, 2010, 11:52 AM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,589

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Dr_BenD_over View Post
The new Sysinfo is borked. It's reading my clocks as 120,000MHZ/140,000MHz. Now if it was 1200/1400 that would be the max clocks my card allows, but it was a stock run at 725/1000.
Don't you love a rushed product?
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old December 8, 2010, 03:10 PM
rjbarker's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Courtenay, B.C
Posts: 5,932

My System Specs

Default

^^^ Apparently this bug only effects Multi GPU's....nv specifically....

I actually got my MK11 Score P7150...uninstallled MK11 and now have my Vantage running properly, so I'll wait and install MK11 again once the "issues" are ironed out.
__________________
Introducing me n my OCD to Watercooling, is like taking an Alcoholic to an "all you can drink" Beach Bar in Mexico

.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
are you clever to fix anything? CTA Off Topic 2 June 26, 2010 12:20 PM
3D Vantage Results for my i7 2slick4u Overclocking, Tweaking and Benchmarking 12 April 2, 2009 09:29 AM
This is how you fix your Xbox 360 Infiniti Off Topic 7 February 22, 2009 02:26 PM
Dead PSU.. Fix? Infiniti Power Supplies 13 July 23, 2008 08:54 PM
Help Fix NTLDR Gerrich Storage 13 May 6, 2008 06:48 PM