Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Video Cards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old October 14, 2010, 09:17 PM
KaptCrunch's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Ontario
Posts: 2,853
Default 480 gtx sc

wow after windows update i get this .... lol like its not good enough
Attached Images
 
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old October 14, 2010, 09:19 PM
Rookie
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 18
Default

Yeah that GPU is a little underpowered for the full Aero experience.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old October 14, 2010, 09:28 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

dont worry about it. its just winders at its best.

hows temps and ppd on it? :)
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old October 15, 2010, 10:54 AM
rjbarker's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Courtenay, B.C
Posts: 5,801

My System Specs

Default

^^^ I get that same message occasionally.....ignore it ;)
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old October 15, 2010, 11:13 AM
bvsbutthd101's Avatar
MVP
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 389

My System Specs

Default

same here, sometimes after games
not a big deal
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
gtx 480 with gtx 260 for physx (power consumption question?) bvsbutthd101 Video Cards 15 July 7, 2010 10:37 PM
Koolance Releases GTX 470 & GTX 480 Full Coverage Waterblocks FiXT Press Releases & Tech News 7 April 9, 2010 07:34 PM
PNY Technologies Unveils GeForce GTX 470 & GTX 480 FiXT Press Releases & Tech News 3 March 29, 2010 03:15 PM
NVIDIA Clarifies Official GTX 480 and GTX 470 Launch Date matsta31 Press Releases & Tech News 76 March 9, 2010 01:07 AM
NVIDIA's Next-Gen Parts Get Named: GTX 480 & GTX 470 SKYMTL Press Releases & Tech News 67 March 6, 2010 08:23 PM