Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Video Cards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old July 18, 2010, 12:39 PM
MVP
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 475
Default

ok someone gotta explain me this. i just finally plug to psu after 4 years without plugging it. and now.... it smear and smutter! when i play soldier of fortune payback and combat arms the monitor is smere and smutter with shakyness and lines. desktop is fine... outside gaming is fine but when launch games it smear.

i reboot and plug out from psu and its fine. wtf? i thought not plugigng is dangerous and plugging is safe? its completely oppsoite! this is a strange phenomonal! someone explain!


athlon64 3200+, 2.75gb ram, X850 XT, xp home 32bit


to be clear im talking about the wire that connects to the card and other end to psu. ive been connecting to just the card and the other end left hanging ever since 2006 and been fine. now i plug the other end to psu and something gone wrong.











Quote:
Originally Posted by Full Speed View Post
He's usually a troll, but sometimes he'll ask a question he legitimately wants answered. It's hard to tell which is which lately. He's pretty much a genius.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old July 18, 2010, 07:20 PM
Full Speed's Avatar
Allstar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Mount Pearl, Newfoundland
Posts: 811

My System Specs

Default

Since you never used that connector for so long your card could just be on the way out. What kind of PSU do you have?
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old July 19, 2010, 08:57 AM
MVP
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 475
Default

Quote:
Originally Posted by Full Speed View Post
Since you never used that connector for so long your card could just be on the way out. What kind of PSU do you have?
old:
dynex 400 watt

new less than 9 days:
antec earthwatts 380D green



if card on way out, damanged card can cause auto reboot? damanged card can negative impact overall machine?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pci-Express 1.1/2.0/3.0 lochsloy Video Cards 1 October 10, 2009 08:09 PM
PCI Express 2.0 vs x16 Mulder Video Cards 13 July 23, 2009 06:54 PM
Does the 9400 GT 1024MB PCI Express 2.0 work on PCI Express x16 slot? aleo Video Cards 9 June 8, 2009 05:47 PM
PCI Express 1.1 Bottleneck? Chos3n CPU's and Motherboards 3 April 16, 2009 06:08 AM
pci express evzonas Video Cards 3 August 31, 2008 08:02 AM