Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Video Cards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #61 (permalink)  
Old July 22, 2010, 08:48 PM
CMetaphor's Avatar
Quadfather
 
Join Date: May 2007
Location: Montreal, Canada
Posts: 4,994

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by lowfat View Post
Have you tried them? I could not get them to work. I've been told they fixed the beta drivers.

You don't need to go that far. You just have to make sure it that you enable a false monitor in screen resolution if you are using Windows 7.
Worked jst fine for me with a GTS250. Plays Batman:AA with max physX no problem. But i do have a monitor hooked up on the Gts250.
__________________
"Backed by common sense and physics!" -Squeetard
Opteron Server for Sale! http://www.hardwarecanucks.com/forum...ade-ideas.html
Reply With Quote
  #62 (permalink)  
Old July 23, 2010, 05:31 AM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,579

My System Specs

Default

I may try the 'broken' beta drivers though according to what i have i would assume i have physx unlocked. At least according to that test.
Reply With Quote
  #63 (permalink)  
Old July 23, 2010, 08:20 AM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,929

My System Specs

Default

If fluidmark wasn't choppy it should be working. How many SPS did you get? The screenshot never said anything about that.
Reply With Quote
  #64 (permalink)  
Old July 23, 2010, 03:00 PM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,579

My System Specs

Default

Uh what does SPS mean?
Reply With Quote
  #65 (permalink)  
Old July 23, 2010, 03:21 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

perhaps fps?
Reply With Quote
  #66 (permalink)  
Old July 23, 2010, 04:09 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,929

My System Specs

Default

I assume Spores per second. It shows it during the test. Also what settings are you using for the test? I get a horrible score (i.e. 500).

EDIT: You are using 1.1.1 I am using 1.2.

Mine looks like this.

Last edited by lowfat; July 23, 2010 at 04:19 PM.
Reply With Quote
  #67 (permalink)  
Old July 23, 2010, 04:24 PM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,579

My System Specs

Default

Want me to run 1.2 and you try to run 1.1.1 and we'll compare the two?
Reply With Quote
  #68 (permalink)  
Old July 23, 2010, 04:36 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,929

My System Specs

Default

I ran the 1.1.1 and I don't like it

It only uses 50% of my GTX285.

Anyways here is the score.


I am going to try the newer drivers to see if either improves.

EDIT: I beleive something is wrong w/ my scores. For some reason the card is using 2D clocks during the tests.

EDIT2: Here is my 1.20 score


EDIT3: Here is my new 1.1.1 score.


EDIT4 : Using the newest WHQL drivers w/ 1.04ff PhysX mod. I didn't enable the false display and PhysX does indeed work. It just doesn't give me a choice to enable/disable in the Nvidia Control Panel. It is nice to be able to use newer drivers though.

Last edited by lowfat; July 23, 2010 at 05:20 PM.
Reply With Quote
  #69 (permalink)  
Old July 23, 2010, 06:07 PM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,579

My System Specs

Default

Yeah, thats what i'm seeing. Though if i run heaven it doesnt seem to run the 460 at all, does it not have physx?

What other benchmarking software tests a system with and without physx shy of me copying over batman AA and using their in game tester
Reply With Quote
  #70 (permalink)  
Old July 23, 2010, 06:14 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,929

My System Specs

Default

No Heaven benchmark doesn't use PhysX. It is straight up DX11 and nothing else. PCMark Vantage uses PhysX for one of the CPU tests. Not much else out there AFAIK.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD5870 Now or Wait JD Video Cards 22 March 3, 2010 03:40 PM
[FS] BFG 260 (216) 55nm Max Core, 8800GTS(112 SP), 8800GTS(96 SP) Apollo4g Buy/Sell & Trade 12 November 21, 2009 06:51 PM
8800gts 512mb 256bit vs 8800gts 640mb 320bit? Bdog454 Video Cards 15 June 12, 2008 07:50 PM
Gaming Shootout: HD 2900xt vs 8800gts vs 8800gts: X-Bit labs Babrbarossa Reviews & Articles from the Web 12 May 29, 2007 04:08 AM
possible to run SLI with an 8800GTS 640 and an 8800GTS 320? Misoprostol Video Cards 10 May 10, 2007 09:19 PM