Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Video Cards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #51 (permalink)  
Old July 22, 2010, 06:02 PM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,579

My System Specs

Default

Well i just can't seem to find/enable physx, everything else is working (drivers and such)
Reply With Quote
  #52 (permalink)  
Old July 22, 2010, 06:17 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,930

My System Specs

Default

I have my doubts you will be able to until they release a hacked driver for Fermi cards, which I will bet is going to be a long time away since they are still using 196.xx drivers. It isn't as if PhysX is all that important anyways. Only a handful of games support GPU PhysX.
Reply With Quote
  #53 (permalink)  
Old July 22, 2010, 06:30 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

but man o man and what a difference you can see when you get it working :) i say its worth the trouble,watts and heat in this summer warmth.
Reply With Quote
  #54 (permalink)  
Old July 22, 2010, 07:13 PM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,579

My System Specs

Default

Well according to Hybrid PhysX mod v1.03 / v1.04ff people have gotten the latest drivers working with this patch. Though right now i am having no luck with it.

If i run GPUZ there is a tick for physx under the hd580 as well as when i select the gtx460

Last edited by Arinoth; July 22, 2010 at 07:21 PM.
Reply With Quote
  #55 (permalink)  
Old July 22, 2010, 07:22 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,930

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by Arinoth View Post
Well according to Hybrid PhysX mod v1.03 / v1.04ff people have gotten the latest drivers working with this patch. Though right now i am having no luck with it.

If i run GPUZ there is a tick for physx under the hd580 as well as when i select the gtx460
Did you enable a false VGA display on the GTX460?
Reply With Quote
  #56 (permalink)  
Old July 22, 2010, 07:32 PM
CMetaphor's Avatar
Quadfather
 
Join Date: May 2007
Location: Montreal, Canada
Posts: 4,994

My System Specs

Default

Just fyi y'all: The 257.15 betas direct from Nvidia still do not block ati + physX, so have fun with those
__________________
"Backed by common sense and physics!" -Squeetard
Opteron Server for Sale! http://www.hardwarecanucks.com/forum...ade-ideas.html
Reply With Quote
  #57 (permalink)  
Old July 22, 2010, 08:20 PM
Banned
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: mtl
Posts: 12,694
Default

*gets them
Reply With Quote
  #58 (permalink)  
Old July 22, 2010, 08:24 PM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,579

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by CMetaphor View Post
Just fyi y'all: The 257.15 betas direct from Nvidia still do not block ati + physX, so have fun with those
I don't believe the 460s are supported on those as they 'came out' after and if you go to nvidia's website the latest drivers are the only supported ones.

Quote:
Originally Posted by lowfat View Post
Did you enable a false VGA display on the GTX460?
Sort of, i just connected the vga connector from my monitor to it while using the dvi connector off of the 5870
Reply With Quote
  #59 (permalink)  
Old July 22, 2010, 08:25 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,930

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by CMetaphor View Post
Just fyi y'all: The 257.15 betas direct from Nvidia still do not block ati + physX, so have fun with those
Have you tried them? I could not get them to work. I've been told they fixed the beta drivers.

Quote:
Originally Posted by Arinoth View Post
Sort of, i just connected the vga connector from my monitor to it while using the dvi connector off of the 5870
You don't need to go that far. You just have to make sure it that you enable a false monitor in screen resolution if you are using Windows 7.
Reply With Quote
  #60 (permalink)  
Old July 22, 2010, 08:38 PM
Arinoth's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Halifax
Posts: 8,579

My System Specs

Default

Well it obviously is running physx at least for this test:
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD5870 Now or Wait JD Video Cards 22 March 3, 2010 03:40 PM
[FS] BFG 260 (216) 55nm Max Core, 8800GTS(112 SP), 8800GTS(96 SP) Apollo4g Buy/Sell & Trade 12 November 21, 2009 06:51 PM
8800gts 512mb 256bit vs 8800gts 640mb 320bit? Bdog454 Video Cards 15 June 12, 2008 07:50 PM
Gaming Shootout: HD 2900xt vs 8800gts vs 8800gts: X-Bit labs Babrbarossa Reviews & Articles from the Web 12 May 29, 2007 04:08 AM
possible to run SLI with an 8800GTS 640 and an 8800GTS 320? Misoprostol Video Cards 10 May 10, 2007 09:19 PM