Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Video Cards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #31 (permalink)  
Old June 24, 2010, 04:57 PM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,947

My System Specs

Default

Anyone have any issues w/ overclocking your ATI cards after installing an Nvidia card for PhysX? MSI Afterburner no longer shows the core/memory clocks. I can adjust the voltage but that is all. I was using ATI Overdrive but I have maxed it @ 1000MHz.
Reply With Quote
  #32 (permalink)  
Old June 24, 2010, 07:23 PM
JD's Avatar
JD JD is offline
Moderator
F@H
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 6,891

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by lowfat View Post
Anyone have any issues w/ overclocking your ATI cards after installing an Nvidia card for PhysX? MSI Afterburner no longer shows the core/memory clocks. I can adjust the voltage but that is all. I was using ATI Overdrive but I have maxed it @ 1000MHz.
Should be able to go into the settings and pick the ATI card. Worked for me as I OC'd both cards.
Reply With Quote
  #33 (permalink)  
Old June 24, 2010, 07:38 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Apr 2009
Location: laval Qc
Posts: 1,072
Default

Quote:
Originally Posted by lowfat View Post
Anyone have any issues w/ overclocking your ATI cards after installing an Nvidia card for PhysX? MSI Afterburner no longer shows the core/memory clocks. I can adjust the voltage but that is all. I was using ATI Overdrive but I have maxed it @ 1000MHz.

yup
i cant overclock cards
asus proggy or afterburner
__________________
maximus IV extreme @ 5.1 1.41v

evga e760 +920 4.8 water5.0+ on phase linx stable
gtx285 tri-sli
dfi ut-p35 lt
e8600@4.6 1.38v
too much ram
Reply With Quote
  #34 (permalink)  
Old June 25, 2010, 09:12 AM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,947

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by jdrom17 View Post
Should be able to go into the settings and pick the ATI card. Worked for me as I OC'd both cards.
The only one it will let me change the clocks on is the 8800GTS.
Reply With Quote
  #35 (permalink)  
Old June 26, 2010, 03:14 AM
Hall Of Fame
 
Join Date: Apr 2009
Location: laval Qc
Posts: 1,072
Default

i took out the 8800gt n lol
i need to uninstall nvidia drivers to overclock my 5970+5870
__________________
maximus IV extreme @ 5.1 1.41v

evga e760 +920 4.8 water5.0+ on phase linx stable
gtx285 tri-sli
dfi ut-p35 lt
e8600@4.6 1.38v
too much ram
Reply With Quote
  #36 (permalink)  
Old June 26, 2010, 06:52 AM
JD's Avatar
JD JD is offline
Moderator
F@H
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 6,891

My System Specs

Default

Weird that it doesn't work for any of you guys...

I don't have it in anymore so I can't test again, but I know that I could clock both cards.
Reply With Quote
  #37 (permalink)  
Old June 26, 2010, 11:31 AM
headsh0t's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2009
Location: Winnipeg, MB
Posts: 2,566

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by lowfat View Post
The only one it will let me change the clocks on is the 8800GTS.
Does at least let you select your ATI card and you just can't change the clocks, or can you not even select it at all in the settings menu?
Reply With Quote
  #38 (permalink)  
Old June 28, 2010, 06:15 AM
Hall Of Fame
 
Join Date: Apr 2009
Location: laval Qc
Posts: 1,072
Default

i regret the day i put the 8800gt in for physx
physx=cancer
__________________
maximus IV extreme @ 5.1 1.41v

evga e760 +920 4.8 water5.0+ on phase linx stable
gtx285 tri-sli
dfi ut-p35 lt
e8600@4.6 1.38v
too much ram
Reply With Quote
  #39 (permalink)  
Old June 28, 2010, 09:36 AM
lowfat's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2007
Location: Grande Prairie, AB
Posts: 7,947

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by zsamz_ View Post
i regret the day i put the 8800gt in for physx
physx=cancer
Besides having to use Overdrive to overclock I've had zero issues w/ it.
Reply With Quote
  #40 (permalink)  
Old June 28, 2010, 02:40 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: Apr 2009
Location: laval Qc
Posts: 1,072
Default

Quote:
Originally Posted by lowfat View Post
Besides having to use Overdrive to overclock I've had zero issues w/ it.

but you still limited in overclocks;)
once you take the card out cancer spreads
__________________
maximus IV extreme @ 5.1 1.41v

evga e760 +920 4.8 water5.0+ on phase linx stable
gtx285 tri-sli
dfi ut-p35 lt
e8600@4.6 1.38v
too much ram
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HD5870 Now or Wait JD Video Cards 22 March 3, 2010 03:40 PM
[FS] BFG 260 (216) 55nm Max Core, 8800GTS(112 SP), 8800GTS(96 SP) Apollo4g Buy/Sell & Trade 12 November 21, 2009 06:51 PM
8800gts 512mb 256bit vs 8800gts 640mb 320bit? Bdog454 Video Cards 15 June 12, 2008 07:50 PM
Gaming Shootout: HD 2900xt vs 8800gts vs 8800gts: X-Bit labs Babrbarossa Reviews & Articles from the Web 12 May 29, 2007 04:08 AM
possible to run SLI with an 8800GTS 640 and an 8800GTS 320? Misoprostol Video Cards 10 May 10, 2007 09:19 PM