Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Video Cards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old November 25, 2009, 02:18 AM
Top Prospect
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 53
Default 5970 with 285 benches before reformat

Well got one of these bad boys.Waiting on another.Thought I do a few quick benches before format.
I reserve jugement till after format of computer.

First up quick and dirty overclock with MSI afterburner,just using core voltage,because Overvolt tool from Sapphire does not reconize the OC edition for which it was made.
Driver:8.663.1_Beta5_Hemlock_VistaWin7_Nov11
Clocks
Core 935
Memory 1100

To my surprise there were no crashes when clocks were set and I ran about 20 game benchmarks.

Pic of 5970 and 285


Clocks and Cryostasis Benchmark 1920x1080 Maxed


Batman with Physic 1920x1080 4aa 16af


Batman No Physics


Heaven Benchmarrk 19200x1200 DX11 Maxed



Stalker 1920x1080 All Maxed


Vantage
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old November 25, 2009, 06:28 AM
MVP
 
Join Date: Mar 2008
Location: St. Catharines, ON
Posts: 315

My System Specs

Default

Very nice benches!

I have to say it's nice to see that overclocking the card can be a successful enterprise. From what I have read on varous sites around the net, OCing a 5970 seems to be a bit of a crap shoot. I am glad you had a good experience with it.

Cheers!
Morning_Canuck :)
__________________
Se moquer de la philosophie, c'est vraiment philosopher. - Blaise Pascal
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old November 25, 2009, 05:03 PM
Banned
 
Join Date: Jun 2009
Location: Calgary
Posts: 973
Default

nice OC on that baby. vantage score seems a bit low though.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old November 25, 2009, 06:30 PM
Top Prospect
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 53
Default

Quote:
Originally Posted by BobbyLou View Post
nice OC on that baby. vantage score seems a bit low though.
Well like I mentioned I had to reformat.So I did vantage went up another 8000 points,I guess I could go higher but theres no point too.Card is ok,gets real hot but Its all good.


Crysis runs


FarCry2 run 1920x1200 Ultra 4x DX10
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old November 26, 2009, 09:08 AM
Top Prospect
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 53
Default

LOL Started to do overclocks
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old November 26, 2009, 10:13 AM
Banned
 
Join Date: Jun 2009
Location: Calgary
Posts: 973
Default

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayum can't wait to get mine now. X-D what PSU you using?
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old November 26, 2009, 10:38 AM
Top Prospect
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 53
Default

Just old reliable,Runs 3x285 no problem so might try 2x5970 if my card ever gets here lol
corsair hx1000w
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old November 26, 2009, 10:57 AM
Banned
 
Join Date: Jun 2009
Location: Calgary
Posts: 973
Default

yah that PSU is way overkill for just 1 could probably handle 3.... LOL

EDIT-

Why do you have 2 GPUZ's open?

Last edited by BobbyLou; November 26, 2009 at 04:35 PM.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
9800 GTX+ SC SLI Benches rjbarker Video Cards 23 May 11, 2009 03:26 PM
reformat prob(posting for friend) cmac79 Troubleshooting 19 August 10, 2008 09:45 PM
AMD 45nm Phenom benches Cheator CPU's and Motherboards 6 August 7, 2008 05:29 PM
Crysis benches for the GTX260 sinephase Video Cards 13 July 3, 2008 11:44 AM
Legit ATI 512MB 4870 HD benches? Babrbarossa Rumor Mill 22 May 12, 2008 07:46 PM