Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Video Cards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 8, 2009, 09:33 AM
TopDogZero's Avatar
Allstar
 
Join Date: May 2008
Location: Ajax, Ontario
Posts: 558

My System Specs

Default Intel 3100 vs 6200?

Hi guys,

Just a quick question, I'm doing some work on an older system that has a Intel GMA-3100 integrated video and I have an old GeForce 6200 PCI-e card, would it be any better that the Intel GMA-3100?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old September 8, 2009, 11:45 AM
JD's Avatar
JD JD is offline
Moderator
F@H
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 6,951

My System Specs

Default

Maybe marginally because it will have dedicated RAM.

Though it's not like either will play any games, so I don't really see the point.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old September 8, 2009, 12:48 PM
TopDogZero's Avatar
Allstar
 
Join Date: May 2008
Location: Ajax, Ontario
Posts: 558

My System Specs

Default

Thanks jdrom17, no games really just for net and videos no HD. I'll go with the on board then.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Intel Core 2 Quad Q8200 vs Intel Core 2 Duo E8500 Hanibal{CA} New Builds 18 August 10, 2009 08:53 PM
Intel 32nm Jake_HT Press Releases & Tech News 15 July 1, 2009 11:28 AM
[FS] FREE :: Albatron GeFore 6200 AGP 3oh6 Buy/Sell & Trade 4 May 19, 2009 09:19 AM
Intel E6750 VS Intel Q6600 Computergeek CPU's and Motherboards 12 August 29, 2008 02:40 PM
nVIDEA Geforce 6200 - Driver issue??? mattydies Video Cards 20 February 29, 2008 12:07 PM