Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Video Cards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old July 31, 2009, 12:39 PM
Dr_BenD_over's Avatar
Fallen Folder
F@H
 
Join Date: Jul 2008
Location: Nova Scotia
Posts: 2,412

My System Specs

Default Ati's Crossfire Bridges are all the same right?

x1950 and up anyway... Gotta be, right? My 4770 didn't come with one, I don't think the other one I'm looking at comes with one either, so I have one from a 3870.
__________________
All's well that's Haswell
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old July 31, 2009, 01:56 PM
Top Prospect
 
Join Date: Aug 2008
Location: Calgary
Posts: 109
Default

I am pretty sure.

My 4830's did not come with any so I just grabbed some Generic ones from a local computer shop. I do recommend using 2 bridges though.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old July 31, 2009, 02:13 PM
Dr_BenD_over's Avatar
Fallen Folder
F@H
 
Join Date: Jul 2008
Location: Nova Scotia
Posts: 2,412

My System Specs

Default

1 vs 2 bridges. (CF'd HD3870 3DM06 compares)

One will do fine, unless the extra shaders make a difference...

Now, can 2 4770's, beat a 4870X2...
__________________
All's well that's Haswell
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old July 31, 2009, 03:19 PM
Chilly's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Sep 2007
Location: Ontario
Posts: 2,667
Default

They should all be the same, yes.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[FS] ATI X850 crossfire edition PCIe video card yamawho Buy/Sell & Trade 9 March 22, 2009 12:29 PM
HIS 4850 ICEQ4 Turbo crossfire or normal HIS 4850 crossfire? lanken123 Video Cards 6 October 7, 2008 09:47 PM
Ati Crossfire compatibility PaxeSalute Video Cards 7 March 28, 2008 06:07 PM
NordicHardware on ATI Radeon HD 2900 XT CrossFire overclocking Supergrover Reviews & Articles from the Web 0 May 30, 2007 05:09 PM