Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Video Cards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old May 18, 2009, 09:47 PM
rjbarker's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Feb 2008
Location: Courtenay, B.C
Posts: 5,790

My System Specs

Default

Quote:
btw, seems like i have some nvidia chipset driver, does that matter?
That Board is an nVidia Board is it not.....AMD Chip.......if thats the case you should have nVidia Chipset Drivers (nForce Drivers), not to be confused with Video Drivers.(Forceware Drivers)
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old May 18, 2009, 10:42 PM
Realityshift's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Feb 2009
Location: Fort McMurray, AB
Posts: 2,486
Default

No the 790x is the AMD based AM2+/AM3 motherboard, its all AMD/ati, I know the name confused me as well the first time I saw them coming out but currently there arent any Nvidia chipset based motherboards out that fully support the Phenom IIs.
__________________
The Builders Hammer
Asrock P67 Fatal1ty, Intel i5 2500K @ 5.1ghz, 16gb HyperX 1600 CL8, Evga GTX 580 SC SLIed and water-cooled, HX850, Crucial M4 64gb, 640 black, 1tb + 3x 2tb greens, Haf X.


BF BC2: Bishop_SHIFT, Steam: Realityshift84, Xbox Live - SHIFTEDone84 ... Come play.
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old May 19, 2009, 11:40 AM
martin_metal_88's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Quebec City
Posts: 4,175

My System Specs

Default

The card isn't the problem, we had a computer at work ( client repair ) with the same problemand it was a Asus ENGTX-280. In this system the card wasn't working but pluged in another test system everything cool. Try to chance board, PSU, ram even CPU ( wich is pretty rare ) and nothing work...We finally change the Asus board by a Intel DP45SG and everything goes away now the machine working like a charm. It's not the first time we see these Ghost problem from board of any brand. Try it on another machine if it work then...you will have fun trying to find wich piece is bad in the lot.

Ask for more
__________________
Ask for more

Martin_metal_88
Colenzo : See system spec!

Odysseus : I7 860 @ 3.6Ghz || GA P55-UD5 || G.skill Ripjaws F3-16000 2000Mhz 2X2GB || Coolermaster ATCS 840 || Silverstone Strider plus 850W || WD 640 black - WD 1TB green - Samsung F3 2TB || MSI 5670 1GB Cyclone ||Coolermaster Hyper 212 + ||

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Black Screen With Cursor element291 Troubleshooting 16 April 8, 2009 04:12 AM
WD black or green, or other colours? Phobia Storage 15 March 15, 2009 09:53 PM
new build, black screen on boot UberMoo Troubleshooting 11 February 7, 2009 05:09 PM
Black screen !!! Need Help toni_0177 Troubleshooting 10 August 29, 2008 10:22 PM
Vista/XP black screen problem r00tman Video Cards 12 October 3, 2007 07:37 PM