Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Video Cards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #11 (permalink)  
Old February 22, 2009, 06:16 PM
Top Prospect
 
Join Date: Nov 2007
Location: Calgary, AB
Posts: 146
Default

Hmm I think it may be because of my powersupply or processor.. ive only got a Antec 430 Earthwatts, and ive got 5 fans on high, and when I game I put the card on 100% fan speed (I use noise cancelling ear buds) can't hear the noise :P, maybe my 4870 isnt getting enough power.. thats my guess.. or you guys are using better drivers.. Well either way next month im upgrading to a i7 System :] gonna use the same 4870 tho :]

Oh yeah, btw Im using Windows 7 :]

Last edited by Yamcha; February 22, 2009 at 06:53 PM.
Reply With Quote
  #12 (permalink)  
Old February 22, 2009, 07:48 PM
JD's Avatar
JD JD is offline
Moderator
F@H
 
Join Date: Jul 2007
Location: Toronto, ON
Posts: 6,883

My System Specs

Default

Oh Windows 7 is probably the issue then. Drivers are kind of lacking.

Maybe try installing Catalyst 9.2 and see if that helps, even though its not technically for Windows 7, it should still work.
Reply With Quote
  #13 (permalink)  
Old February 22, 2009, 08:15 PM
MVP
 
Join Date: Oct 2008
Location: Sunshine coast, BC
Posts: 470
Default

Settings: Demo(Ranch Small), 1680x1050 (59Hz), D3D9, Fixed Time Step(No), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(4x), VSync(No), Overall Quality(Custom), Vegetation(Low), Shading(Ultra High), Terrain(High), Geometry(Medium), Post FX(High), Texture(Ultra High), Shadow(Off), Ambient(Medium), Hdr(No), Bloom(No), Fire(Low), Physics(Medium), RealTrees(Low)

  • Total Frames: 2555, Total Time: 51.01s
  • Average Framerate: 50.09
  • Max. Framerate: 74.69 (Frame:401, 6.17s)
  • Min. Framerate: 32.49 (Frame:2114, 42.18s)
Maybe settings are too high , shadows and vegitation suck the life out of my 9800gtx+. I have some of that rendition ram in another comp and it's pretty weak stuff, win 7 runs badly for my games so far.
__________________
x4 965BE 3.7ghz / Tuniq Tower 120/ xfire HD6870s / G Skill 12800CL9D 4x4GBXL/ S12D 850w/ GA 990FXA-UD3 /WD640AALS Black, WD1TB FALS x1, / Dell IPS 1920x1080/ Win 7 64
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Odd benchmarks Jonwall Overclocking, Tweaking and Benchmarking 5 February 8, 2009 08:43 PM
My Phenom II benchmarks Table21 CPU's and Motherboards 3 December 21, 2008 06:32 PM
Low Benchmarks? LegendofJubei Troubleshooting 3 August 28, 2008 11:15 AM
PCIe 2.0 vrs 1.0 Benchmarks? sswilson Video Cards 4 February 3, 2008 07:51 AM
XFX 8800GT Benchmarks! abs0Lut Overclocking, Tweaking and Benchmarking 3 November 12, 2007 06:00 PM