Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Video Cards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old November 18, 2008, 10:22 PM
cmak's Avatar
Rookie
 
Join Date: Oct 2008
Location: calgary
Posts: 26
Angry Catalyst 8.11 vs VISTA 64 vs PAIR of 4870X2 CF

dont DO it...

iam getting bluescreen, shutdowns every 15minutes after updating the drivers......

xfired 4870X2, gigabyte DQ6, ddr3(crappy corsair)

anyone else??????

wtf!!!!
__________________
qx9650
giga-byte:x48t-dq6
dual 4870X2 xfired (750/1000)
8GB Corsair XMS DDR3 999-24@666
V64
oc: 420x9 3.78Mhz
Coolit freezone Elite (cpu cooler)

Last edited by cmak; November 23, 2008 at 10:35 PM.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old November 18, 2008, 11:19 PM
Chilly's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Sep 2007
Location: Ontario
Posts: 2,593
Default

No issues here. 2x 4870x2 as well, 8GB DDR 2 PC2-8500 of "crappy corsair" (Corsair is not "crap" by any stretch) and an ASUS Maximus Formula motherboard.

Calm down no reason the blame the drivers right away, slow down and lets go thru this nice and slow. First, what error is the BSOD giving you? Have you checked if any overclocks you have are truely stable? Many reasons for BSODs. Have you tried drivercleaner and then install an older version of CCC?

Let us know.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old November 19, 2008, 12:58 AM
Allstar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Terrace, BC
Posts: 558
Default

Depends which sticks you got from corsair. Its surprising, only the PC industry is imune from misadvertising? misleading reports? price fixing?
__________________
Acer 5920G ( Stock Air ) no OC:P
At least its DX10!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old November 19, 2008, 01:15 AM
Chilly's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Sep 2007
Location: Ontario
Posts: 2,593
Default

Quote:
Originally Posted by Tazer-[X] View Post
Depends which sticks you got from corsair. Its surprising, only the PC industry is imune from misadvertising? misleading reports? price fixing?
HAHAHAHAHAHA , The PC industry is FULL OF IT. So many "Gentlemen" agreements its not even funny. Back to the topic at hand, post what the BSOD's were saying and we'll have a good startung point in which to help you.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old November 19, 2008, 01:15 PM
Oversized Rooster's Avatar
Allstar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Toronto, ON
Posts: 610

My System Specs

Default

Thanks for the heads up. I'm running a 4870 on Vista64. I'll keep 8.10 for now.
__________________
Main: Intel 2600K @ 4.8GHz | Gigabyte P67A-UD7-B3 | 16GB Corsair DDR3-2000 | 2 x 256GB Samsung 850 Pro | 2 x 4TB Hitachi 7K4000 | 3 x 2TB WD Caviar Black | Antec 1200 | Seasonic XP-860 Platinum | 4GB GTX 970 Windforce | 2 x 27" Asus VE278Q | Asus Essence ST | Win7 Pro 64-bit
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old November 19, 2008, 01:24 PM
Rookie
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 43
Default

Can't say I've noticed this. Running a 4870 1GB on Vista x64 with Cat 8.11 with no problems. There's no real performance improvement over 8.10 though so anybody worried about this issue won't be losing out.
__________________
Case: Antec 1200.
CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 @ 3.5GHz.
Motherboard: Asus P5Q Pro.
RAM: 4GB Corsair Dominator Twin2X PC2-8500.
Graphics: Xpertvision Radeon HD4870 1GB.
Sound: Auzentech X-Fi Prelude 7.1.
HDD: Samsung Spinpoint F1 750GB.
PSU: PCP&C Silencer Quad 750w.
OS: Vista Home Premium 64bit OEM.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old November 19, 2008, 01:34 PM
SugarJ's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Jan 2008
Location: Langley, BC
Posts: 6,139

My System Specs

Default

My 4870 on Vista 64 premium works fine with the 8.11's.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old November 20, 2008, 02:23 PM
Levesque's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: May 2008
Posts: 76
Default

4870X2, Core i7 920, Asus P6T Deluxe, Vista 64, CC 8.11, crappy Corsair DDR3-1600. :) Working like a charm, no problem. :)
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old November 20, 2008, 07:48 PM
belgolas's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: St. Thomas, Ontario
Posts: 3,953

My System Specs

Default

What ever you do don't install over your old drivers because I had to do a system restore because all I got was a black screen but you can install them after you completely remove the old drivers.
__________________

Sponsor a child!
Fight poverty.

Qoute by Perineum
"ID10T. I just BETCHA he's got 9 toolbars on his web browser right now."
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old November 21, 2008, 07:43 AM
MVP
F@H
 
Join Date: May 2008
Location: Cambridge
Posts: 343
Default

Working great for me. I completely uninstalled the previous drivers including using driversweeper in safe mode. Rebooted with two 4850's intalled, installed the 8.11's and voila! trouble free Crossfire.
__________________
ASUS P5Q-E - E8400 (4GHz) - Corsair TX650W - 2xHIS HD 4850 IceQ Turbo - 2x2GB Mushkin Ascent 8000 - 2xWD 500GB - TRUE 120 - Antec 1200 - ASUS Xonar DX - Big Smile
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes