Go Back   Hardware Canucks > HARDWARE > Video Cards

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old October 22, 2008, 05:14 PM
WolfBane's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jun 2008
Location: new bruinswick
Posts: 880
Default bia hh vid probs

Ok running a 4870 and been playing this game !
All of a sudden it starts kicking me out on a general default ! is this the vid card or the game ctd?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old October 22, 2008, 05:38 PM
Infiniti's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: Vancouver, BC
Posts: 1,388

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by WolfBane View Post
All of a sudden it starts kicking me out on a general default ! is this the vid card or the game ctd?
Could you rephrase that?
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old October 22, 2008, 05:54 PM
WolfBane's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jun 2008
Location: new bruinswick
Posts: 880
Default

ok i am running brothers in arms hells highway and been running fantastic in dx 10 but i am to the chapter that say lost and it kicks me out to my desktop!
That being said is that a game issue or a video card issue,?
\ I also am playing Crysys warhead and not a problem at all or the turok game , as well as MOH Airborne not a problem!!!!!
I have looked for patchs to BIA HH and havn't found any yet ???
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old October 22, 2008, 05:57 PM
Infiniti's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: Vancouver, BC
Posts: 1,388

My System Specs

Default

I don't think its a GPU problem. Its most likely a file in the chapter is corrupt or so and it'll bring you back to the desktop. You should try reinstalling the game first.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old October 22, 2008, 05:59 PM
WolfBane's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jun 2008
Location: new bruinswick
Posts: 880
Default

Ok kewl :) guess i will loose my saves:( and have to replay the whole game lol
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old October 22, 2008, 06:13 PM
Infiniti's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Aug 2007
Location: Vancouver, BC
Posts: 1,388

My System Specs

Default

Can't you uninstall but keep saved files? There should be that option.
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old October 23, 2008, 03:11 PM
WolfBane's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jun 2008
Location: new bruinswick
Posts: 880
Default

Ding Ding Ding wew got a winner :) you are correct thank you very much :)
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old October 27, 2008, 07:08 AM
Top Prospect
 
Join Date: May 2007
Location: Alliston, ON
Posts: 75
Default

I believe this game has some issues that need patching. I have played it fine with my 4870 but as soon as I got to the level with lots of rain, I BSOD within a few minutes.

All other games are fine. I have read that others were having problems as well where certain missions would crash for them. Sounds like a patch is in order but no word on that yet.
__________________
DFI LanParty Dark X38 | Q6600 @3.0 | Mushkin 2x2gb| 6950 2GB | Audigy 2
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old October 27, 2008, 07:38 AM
misterd's Avatar
Allstar
F@H
 
Join Date: Jun 2008
Location: Charlottetown, P.E.I.
Posts: 608
Default

hahaha i only first heard of the CTD acronym a day ago with Stalker Clear Sky, they have some random 25 page thread of people getting these while playing. I heard it was buggy, but really enjoyed the 1st one, then would randomly get these. Did some research and found out how bad it was, some guy is doing patching on his own and doing a damn good job, but it shows how bad or non existant the testing was. That's what is killing pc games, not piracy. :( Good luck wolfbane, hope it works out for you.

MattyD: most games don't make BSOD's happen, try different drivers or something or take off your OC for a few mins.
__________________
#hardwarecanucks on irc.freenode.net
fiat justitia ruat caelum

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes