Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old September 7, 2008, 11:11 AM
Top Prospect
 
Join Date: Feb 2008
Location: Brampton, Ontario
Posts: 67
Default Help with Auzentech 7.1 setup...

My fiance surprised me a couple of days ago with a set of Logitech Z-5500's, and I've got them all set up and working beautifully through my PS3, but I'm having issues setting up for the PC. I've got an Auzentech Prelude 7.1 card that I'm running them through, and I can't seem to switch them off of the 2/2.1 speaker setting, so as of now, the rear speakers are lifeless.

I'm downloading the newest drivers, as I remember having to choose a speaker setup when I first installed, but seriously, there isn't a way to change it afterward?

Probably I'm missing something simple, but I've been through the control panel it installs, and I can't find a way to change it.

Thanks in advance.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old September 7, 2008, 11:17 AM
sswilson's Avatar
Moderator
F@H
 
Join Date: Dec 2006
Location: Moncton NB
Posts: 14,421

My System Specs

Default

Heh.... not sure if this is it, but if you're running a 5.1 setup the rear speakers aren't "rear" they're "side". Rear only comes into play when you run 7.1 . (If that's the issue, don't feel bad, I spent a couple of days trying to figure out why I couldn't select the second set of speakers until somebody in here filled me in... :) ).
__________________
MSI Z87I Gaming AC / i5 4670K / 2X 4G Gskill 1866 DDR3 / XFX XTR 750 / EVGA GTX 680 SC+ 2GB / Intel DC S3700 200G / random 160G Sata HDD
Inwin 904 / Swiftech MCP655-b / Alphacool NexXxos XT45 120 Rad / 2X Scythe GT AP-15 / EK Supreme HF / Dell UltraSharp U2412M

Asrock AM1H-ITX / AM1 Athlon 5350 / 2X4G Gskill PC3-14900 / Intel 6235 Wi-Fi / 90W Targus Power Brick / 320G Seagate Momentus / Mini-Box M350 / 1X 22" Dell IPS / 1X 22" HP
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes