Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old December 3, 2013, 01:59 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2010
Location: Fort St. John, BC
Posts: 1,221

My System Specs

Default Windows 7 install MISSING? License violation?

I ran a bootrec.exe /ScanOs and the results are shocking:
Total indentified windows installations: 0

....

Windows will not boot or start up after it was working, packed it up, moved it in my truck, set it up again. I can get the boot screen with the windows logo but as soon as the windows logo goes away [I get a flash of a BSOD and then] the computer restarts. Windows restore/startup have not fixed anything. Next time it starts I get the windows did not start-up properly and need to try the windows startup repair, but then it just fails and the same problem repeats. It would appear that my SSD my have had a problem or something fried? I honestly have no clue...

got a picture by recording a video and going frame by frame to find it.


Last edited by draemn; December 3, 2013 at 02:24 PM.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old December 3, 2013, 02:21 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2010
Location: Fort St. John, BC
Posts: 1,221

My System Specs

Default

I should mention that I wasn't getting a BSOD at first so I found an IOS (X17-24281) to create a bootable USB drive for windows 7 SP1 and I started to get the BSOD after I did a system restore via the usb boot drive.

I gave up on trying to salvage this, so now I am just using the usb to re-install windows on the drive to see if my SSD is at least still good. I'm just assuming this IOS is win7 professional 64 bit version compatible, but I don't actually know.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old December 3, 2013, 05:04 PM
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Dec 2010
Location: Fort St. John, BC
Posts: 1,221

My System Specs

Default

Well, I re-installed windows and when using the 'copy over from windows.old' stuff, I ran into a huge roadblock... freaking get to the login screen and it logs me out as soon as I log in by having my previous /users/{name} in the new location... mother ********* when I try to hide/remove the user folder, I get logged into this blank desktop that has no icons, no start menu/bar, nothing... just my mouse cursor and a bluish background and ctr+alt+del works... but I can't do anything it is useles... if I stick with the "default" User directory I can't log in because I get an error that it can't be loaded.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old December 11, 2013, 12:35 PM
Rookie
 
Join Date: Nov 2013
Location: Murica!
Posts: 18

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by draemn View Post
Well, I re-installed windows and when using the 'copy over from windows.old' stuff, I ran into a huge roadblock... freaking get to the login screen and it logs me out as soon as I log in by having my previous /users/{name} in the new location... mother ********* when I try to hide/remove the user folder, I get logged into this blank desktop that has no icons, no start menu/bar, nothing... just my mouse cursor and a bluish background and ctr+alt+del works... but I can't do anything it is useles... if I stick with the "default" User directory I can't log in because I get an error that it can't be loaded.
this might help Bug Check 0x9A: SYSTEM_LICENSE_VIOLATION (Windows Debuggers)
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old December 11, 2013, 01:12 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: May 2011
Location: Calgary
Posts: 1,386

My System Specs

Default

if you can run task manager maybe you can load control panel and create a new user? Sounds like your user folder is corrupt which is why it's always a good idea to have 2 users on any computer with admin. Should be able to access all the files in the windows.old folder yah?
__________________
__________________________________________________ __________
"Lesson's cost money... good ones costs lots" -Tony Beets (gold rush)
__________________________________________________ __________
Mah Rig now
Mah Rig before
My stuff for sale.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BOOTMGR is missing. Windows 7 Won't Boot From Disk JoeOnePack O/S's, Drivers & General Software 17 December 10, 2012 09:26 AM
New windows 8 tell MS everything you install Shadowmeph Press Releases & Tech News 44 August 29, 2012 09:57 AM
Can't get windows to install AmuseMe Troubleshooting 29 September 12, 2009 01:20 PM
Formatting. Install Windows XP or Windows 7 geokilla O/S's, Drivers & General Software 29 July 7, 2009 02:32 PM
Problems installing Vista (missing windows\system32\hal.dll) iv:xx Troubleshooting 10 April 9, 2008 06:52 AM