Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old July 23, 2013, 09:44 PM
Prolab's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Jul 2010
Location: Mississauga
Posts: 485

My System Specs

Default unable to install Nvidia drivers on Giga UD7

So finally able to install my HTPC together but I'm having problems installing the drivers for my VC.

It keeps saying unable to find an Nvidia applicable hardware and exits the installer. Even though the video card is displaying video to my plasma using Windows 7 drivers.

I downloaded the drivers from nVidia's website and Asus and still have the same problem.

The VC is installed on the first PCI express slot.

Specs:

Giga UD7
Asus 650ti 1GB version
__________________
Gaming Rig:
-Swiffy MCP35x X2, (2) Aphacool UT60 480 rad, Heatkiller rev. 3.0, i7 3930k @ 4.6 Ghz, 16 GB G.SKILL F3, Asus Rampage IV Extreme, XFX R9 290 w/ XPSC WB, Crucial M4 128GB & 240 GB Intel 530, (5) 3 TB Toshiba Drive, Corsair AX1200, Win 7 Ult 64-bit

HTPC Rig:
-G3258 @ Stock, Asrock Z97 Pro 4, Gigabyte 270x, 500 GB WD Black, (5) 2 TB WD Green, (1) 3 TB Toshiba HD, (1) 2 TB Samsung F4, Fractal Design R3, Corsair HX620 PS, Win 7 Ult 64-bit
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old July 24, 2013, 03:38 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: May 2011
Location: Calgary
Posts: 1,374

My System Specs

Default

have you tried the video card drivers from asus?
__________________
__________________________________________________ __________
"Lesson's cost money... good ones costs lots" -Tony Beets (gold rush)
__________________________________________________ __________
Mah Rig now
Mah Rig before
My stuff for sale.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old July 24, 2013, 09:07 PM
Rookie
 
Join Date: Jun 2013
Location: 416
Posts: 26

My System Specs

Default

Did you try older drivers?
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old July 24, 2013, 09:18 PM
Shadowmeph's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3,348

My System Specs

Default

are you sure you have the proper drivers for the OS like x86 or x64 ? also dies it shoiw your vid card in the device manager
?
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old July 25, 2013, 03:42 PM
Hall Of Fame
 
Join Date: May 2011
Location: Calgary
Posts: 1,374

My System Specs

Default

I'm with shadow on this one.
__________________
__________________________________________________ __________
"Lesson's cost money... good ones costs lots" -Tony Beets (gold rush)
__________________________________________________ __________
Mah Rig now
Mah Rig before
My stuff for sale.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old July 28, 2013, 10:50 AM
Prolab's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Jul 2010
Location: Mississauga
Posts: 485

My System Specs

Default

Sorry for the late reply, finally figured it out. Had to reinstall the AMD drivers and finally install the nVidia drivers.

Thanks :)
__________________
Gaming Rig:
-Swiffy MCP35x X2, (2) Aphacool UT60 480 rad, Heatkiller rev. 3.0, i7 3930k @ 4.6 Ghz, 16 GB G.SKILL F3, Asus Rampage IV Extreme, XFX R9 290 w/ XPSC WB, Crucial M4 128GB & 240 GB Intel 530, (5) 3 TB Toshiba Drive, Corsair AX1200, Win 7 Ult 64-bit

HTPC Rig:
-G3258 @ Stock, Asrock Z97 Pro 4, Gigabyte 270x, 500 GB WD Black, (5) 2 TB WD Green, (1) 3 TB Toshiba HD, (1) 2 TB Samsung F4, Fractal Design R3, Corsair HX620 PS, Win 7 Ult 64-bit
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installed New Mobo. Install Drivers? JoeOnePack CPU's and Motherboards 5 July 19, 2013 06:56 AM
nForce drivers won't install, 32/64 bit confusion Galcobar Troubleshooting 5 September 1, 2012 04:51 PM
How do YOU install drivers? Deviant Video Cards 14 July 17, 2010 09:26 AM
ATI drivers won't install SneakySnake O/S's, Drivers & General Software 8 November 23, 2009 05:06 AM
WHich Vid drivers and how do I install them Shadowmeph O/S's, Drivers & General Software 0 March 14, 2008 10:56 PM