Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #21 (permalink)  
Old March 9, 2013, 11:44 AM
Rookie
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 35
Default

No the HDD drive is in the 2nd Sata port, the SSD one is in the first and the disk drive is in the 3rd sata port, I was in BIOS and there was an overclock genie that does it automatically. Even in BIOS it didn't recognize the HDD however.
Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old March 9, 2013, 11:46 AM
3.0charlie's Avatar
3.0 "I kill SR2's" Charlie
F@H
 
Join Date: May 2007
Location: Laval, QC
Posts: 9,683

My System Specs

Default

Then it is incorrectly connected, or the SATA cable is broken.
__________________
Hydro-Quebec is salivating...
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old March 9, 2013, 03:44 PM
Rookie
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 35
Default

Yeah I tried hooking it up with another sata cord, still nothing. Tried it through my other PC, still nothing. I think the actaul HHD may be damaged. I'm sending it back. Thank you however for all your earlier help and having patience with me.
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old March 9, 2013, 03:55 PM
IRQ Conflict's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2009
Location: Drayton Valley, AB
Posts: 1,572

My System Specs

Default

Sweet build!
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old March 9, 2013, 08:42 PM
Omega_Phoenix's Avatar
Top Prospect
 
Join Date: Oct 2009
Location: Etobicoke
Posts: 51

My System Specs

Default

I'm sorry guys, but I had to share... Seeing a thread along the sidebar called "Computer won't start" with a post by a guy named "IRQ_Conflict" had me giggling.
__________________
Soultribunal (on several occasions) - "Irregardlessly...."

kruzn4evr - "I wanna give this away, I can't find anyone who has a use for it."
chriskwarren - "Is it Viagra?"
kruzn4evr - "If I throw in Viagra, will you take it?"
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old March 9, 2013, 09:42 PM
IRQ Conflict's Avatar
Hall Of Fame
 
Join Date: Mar 2009
Location: Drayton Valley, AB
Posts: 1,572

My System Specs

Default

Heh, thankfully that's in the past. Haven't seen a yellow exclamation in years.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Computer hesitating to start bliz Troubleshooting 10 March 2, 2013 06:57 PM
computer wont start properly kyle_L Troubleshooting 2 January 24, 2011 05:44 PM
Computer turns on, but doesn't start up. Kytael Troubleshooting 16 June 6, 2009 06:40 AM
cant get computer to start Defiant Troubleshooting 5 December 18, 2008 10:58 AM
What does it look like when you start your desk/computer on fire? THIS *PICS* lowfat Off Topic 9 February 11, 2008 04:59 PM