Hardware Canucks

Hardware Canucks (http://www.hardwarecanucks.com/forum/)
-   Troubleshooting (http://www.hardwarecanucks.com/forum/troubleshooting/)
-   -   spyware/virus prob (http://www.hardwarecanucks.com/forum/troubleshooting/59948-spyware-virus-prob.html)

cmac79 February 28, 2013 07:21 AM

spyware/virus prob
 
i got this lil prob where everytime i post in a forum an email filling out a bio on a profile or website i get this link that post at the bottom of everything..i usually delete it before i post or w/e but i will leave it here this time so you can see what im talking about.I can't get rid of it..i tried avg.avast,norton diff spyware progs.Any suggestions.....And plz no stop dlin porn bla bla lol..i don't download or click nothing its just one of those freak things that snuck in lol..i don't wanna have to reformat to get rid of it if possible






















youtube converter download from soundfrost.orq (replace the Q with a G)

sswilson February 28, 2013 07:32 AM

Sorry but I had to edit your post to remove the offending link. Leaving it up would benefit the originator of the malware link.

That said... what browser are you using? Does it occur with a different browser? You may have to uninstall / re-install the browser.

cmac79 February 28, 2013 07:33 AM

i always use chrome i never tried it on any other...will give that a shot now

cmac79 February 28, 2013 07:37 AM

ah ha im doing this msg on IE and im not getting it so i guess i gotta uninstall/reinstall chrome..thanx


All times are GMT -7. The time now is 09:47 PM.