Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old December 17, 2012, 06:46 AM
martin_metal_88's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Quebec City
Posts: 4,175

My System Specs

Default No boot after SSD died

He guys, long time not posting over here!
I am not into the computer world anymore and I have a issue with my computer I can't figure out or find the cause.
Yesterday when I came home my computer was still open, as usual. When I opened my screen and tried to do few thing the computer was all clumsy and crap. Pressing start showed me no icon at all and reset wasn't working so I just reseted the computer. After the reset, bios told me no boot device detected and the SSD wasn't showing in the bios. Figured out pretty fast it died in my face. So just unpluged it and threw in a new windows on another drive. Install went fine, went in windows, installed display driver restarted. Then windows boot but after the windows 7 logo the screen goes black light up but black. ) I can get in safe mode no problem. So I re-installed again but this time without video driver. Only went into windows and restarted. Same issue again! All 4 drive are fine, ram is fine to. And I'm stuck there. Any idea for me?
__________________
Ask for more

Martin_metal_88
Colenzo : See system spec!

Odysseus : I7 860 @ 3.6Ghz || GA P55-UD5 || G.skill Ripjaws F3-16000 2000Mhz 2X2GB || Coolermaster ATCS 840 || Silverstone Strider plus 850W || WD 640 black - WD 1TB green - Samsung F3 2TB || MSI 5670 1GB Cyclone ||Coolermaster Hyper 212 + ||

Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old December 17, 2012, 08:32 AM
martin_metal_88's Avatar
Hall Of Fame
F@H
 
Join Date: Apr 2009
Location: Quebec City
Posts: 4,175

My System Specs

Default

Ok figured out what was the issue. All of a sudden my screen showed up an empty windows background no icon or task bar. Like a secondary screen. I then figured there was an HDMI cable connected to my video card, no idea why since I have no HDMI computer screen?
Thx
__________________
Ask for more

Martin_metal_88
Colenzo : See system spec!

Odysseus : I7 860 @ 3.6Ghz || GA P55-UD5 || G.skill Ripjaws F3-16000 2000Mhz 2X2GB || Coolermaster ATCS 840 || Silverstone Strider plus 850W || WD 640 black - WD 1TB green - Samsung F3 2TB || MSI 5670 1GB Cyclone ||Coolermaster Hyper 212 + ||

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I think my SSD just died Beastylemon Storage 7 September 26, 2011 08:39 AM
Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device BrianHanna Troubleshooting 44 February 11, 2010 01:13 PM
Old rig died on me? Delavan Troubleshooting 5 January 20, 2009 04:48 AM
My Boot settings (Bootsect.bak/Boot directory) installed to another HDD? chouchou Troubleshooting 7 December 21, 2008 07:46 PM