Go Back   Hardware Canucks > PC BUILDERS & TWEAKERS CORNER > Troubleshooting

    
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old November 2, 2012, 05:23 PM
Top Prospect
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 63

My System Specs

Default 670 PE clocks

Hello, I jsut received my card from newegg and installed it. At windows startup it detected all drivers and installed them i restarted the computer and it seemed fine. I go in nvidia performance and it says the factory default is 705 mhz graphics clock and 3004 memory clock.



resolved

Last edited by ravenger; November 2, 2012 at 05:57 PM.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old November 2, 2012, 05:32 PM
BeaverBender's Avatar
MVP
F@H
 
Join Date: Feb 2012
Location: Montreal
Posts: 260

My System Specs

Default

Quote:
Originally Posted by ravenger View Post
Hello, I jsut received my card from newegg and installed it. At windows startup it detected all drivers and installed them i restarted the computer and it seemed fine. I go in nvidia performance and it says the factory default is 705 mhz graphics clock and 3004 memory clock.
Cool story bro
__________________
Creationists make it sound like a ‘theory’ is something you dreamt up after being drunk all night — Isaac Asimov
All thinking men are atheists — Ernest Hemingway
Faith means not wanting to know what is true — Friedrich Nietzsche


Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old November 2, 2012, 05:46 PM
Top Prospect
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 63

My System Specs

Default

why is it at 705 when it should be at 1019
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GTX 560 TI Clocks JJThomp Overclocking, Tweaking and Benchmarking 10 November 7, 2011 07:45 PM
F@H GPU Client - Not running at OC clocks? Hacksaw907 HardwareCanucks F@H Team 3 October 27, 2011 08:24 PM
Sandy Bridge-E Clocks? GT7R Rumor Mill 17 July 23, 2011 10:56 PM
Stuck at 2D clocks? Fayth18 Video Cards 7 December 1, 2010 09:03 AM
GPU's have different clocks at idle using Afterburner ??? dustin1706 Overclocking, Tweaking and Benchmarking 2 November 16, 2010 03:14 PM